RİZE’DE SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ GELİŞMELER YAȘANIYOR

RİZE’DE SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ GELİŞMELER YAȘANIYOR RTEÜ REKTÖRÜ PROF.DR. YUSUF YILMAZ’’TIP FAKÜLTEMİZE HASTAANESİNE ÖNEMLİ ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-RTEÜ Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada’’ Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları..

RİZE’DE SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ GELİŞMELER YAȘANIYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 124 views Whatsapp

RİZE’DE SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ GELİŞMELER YAȘANIYOR

RTEÜ REKTÖRÜ PROF.DR. YUSUF YILMAZ’’TIP FAKÜLTEMİZE HASTAANESİNE ÖNEMLİ ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-RTEÜ Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada’’ Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’ne yeni atamalar yapılarak eksiklikler gideriliyor’’ denildi.

RTEÜ Tıp Fakültesine yeni atanan hekimler hakkında bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz “Kısa bir süre önce 5 genel pediatri uzmanı da atanmıştı. Böylece Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği, 4 asistan hekim, 11 genel pediatri uzmanının yanı sıra çocuk nefroloji, çocuk kardiyoloji, çocuk nöroloji, çocuk immünoloji ve alerji, çocuk endokrinoloji ve neonatoloji (yenidoğan) yandal uzmanları ile Rize halkına sağlık hizmeti vermeye devam edecektir.

Modern Yeni Doğan Ünitesi hizmete hazır

Hastanemizde ayrıca, yüksek riskli gebelik uzmanı olarak da bilinen perinatoloji uzmanı, diğer adıyla perinatolog da yakın zamanda aramıza katılacaktır. Çok modern ve tam teşekküllü yeni doğan yoğun bakım servisimizin de hizmete alınmasıyla Rize’de sağlık hizmetlerinde ciddi iyileştirmeler yapılmıştır. Hastanemizde ayrıca, erişkin immünoloji ve alerji, nükleer tıp, tıbbi patoloji, genel cerrahi uzmanları da yakında göreve başlayacaktır. Sağlık Bakanımıza taleplerimize verdiği destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

RTEÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesine, çocuk nöroloji, çocuk immünoloji ve alerji yan dal uzmanlarının atanması da bekleniyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş