RİZEDE OYNANAN TÜRKİYE U-18 FUTBOL ŞAMPİYONASINI IĞDIR SPOR LİDER BİTİRDİ.

RİZEDE OYNANAN TÜRKİYE U-18 FUTBOL ŞAMPİYONASINI IĞDIR SPOR LİDER BİTİRDİ. Türkiye Futbol şampiyonasının ilk ayağı Rize’de yapıldı. Müsabakaya toplamda dört takım katıldı. Trabzon Söğütlü spor, Bayburt spor, Göle spor ve..

RİZEDE OYNANAN TÜRKİYE U-18 FUTBOL ŞAMPİYONASINI IĞDIR SPOR LİDER BİTİRDİ.
Son Güncelleme: Bu Haber 251 views Whatsapp

RİZEDE OYNANAN TÜRKİYE U-18 FUTBOL ŞAMPİYONASINI IĞDIR SPOR LİDER BİTİRDİ.

Türkiye Futbol şampiyonasının ilk ayağı Rize’de yapıldı. Müsabakaya toplamda dört takım katıldı.

Trabzon Söğütlü spor, Bayburt spor, Göle spor ve Iğdır FK. Katıldı.

Müsabaka fikstür çekilişleri Rize ASKF Futbol İl temsilciliğinde yapıldı. Çekilen kura sonucunda takımların eşleşmesi, saat ve sıra şekilleri belirlendi. Müsabakalar Rize Şenol Birol Futbol Sahasında oynandı.

Müsabakanın ilk Gününde Söğütlü spor ile Bayburt spor karşılaştı. Müsabaka Söğütlü sporun 8-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Günün ikinci maçı, Göle spor ile Iğdır spor karşılaştı. Müsabaka Iğdır sporun 5-0 galibiyetiyle sonuçlandı.

İkinci günde yapılan müsabakalar ise şu şekilde oldu. Günün ikinci maçında Iğdır spor, Söğütlü sporu 1-0 mağlup etti.

Üçüncü günün ilk maçında Söğütlü spor ile göle spor karşılaştı. Günün Şampiyonluk maçında Iğdır FK. Bayburt sporu 4-0 mağlup ederek Rize ayağında Lider olarak evine döndü.

Türkiye U- 18 futbol Şampiyonasında Iğdır F.K Türkiye şampiyonası 1. Grubu lider olarak tamamlayarak İkinci gruba katılmaya hak kazandı.

Konuyla ilgili Rize ASKF başkanı Ali Çelik Misafir takımları İlimizde Ve Şenol Birol futbol sahasında iyi bir şekilde karşıladık. Rize de U-18 maçlarının oynanması izleyiciler tarafından memnunlukla karşılandı. Türkiye şampiyonasının diğer gruplarının müsabakaları ve üst grupların müsabakalarında Rize’de oynanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

HABER: NECATİ DİLİ:

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş