Rize Yeşilay Şubesinden Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer’i ziyaret.

Rize Yeşilay Şubesinden Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer’i ziyaret.Rize Yeşilay Şubesi Başkanı Selçuk Beşikçi, Hemşin İlçe temsilcimiz Hüseyin Demirci, Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Yılmaz ve gönüllü arkadaşlarımızla birlikte Hemşin Kaymakamı Furkan..

Rize Yeşilay Şubesinden Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer’i ziyaret.
Son Güncelleme: Bu Haber 103 views Whatsapp

Rize Yeşilay Şubesinden Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer’i ziyaret.Rize Yeşilay Şubesi Başkanı Selçuk Beşikçi, Hemşin İlçe temsilcimiz Hüseyin Demirci, Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Yılmaz ve gönüllü arkadaşlarımızla birlikte Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer’i ziyaret etti. Bağımlılıkla mücadele hakkında yapılabilecek olan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.Ziyarette konuşan Kaymakam Dinçer; Bağımlılıklarla mücadele konusunda yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu belirtti. Hemşin İlçesi olarak İlçede gerçekleştirilecek her türlü farkındalık çalışmasının çok dikkat çekici ve önemli olduğunu vurgulamıştır.https://gazete53.com/rize-yesilay-sub…-dinceri-ziyaret/Ziyarette Konuşan Başkan Beşikçi; Bağımlılıkla mücadele de farkındalık çalışmalarına hız verilmesi sonucunda yerel de güzel geri dönüşler olduğunu ifade etmiştir. İlimiz de yer alan tüm yerleşim yerlerine ulaşmak konusunda kararlı ve azimli olduklarını söylemiştir. Ulaşabildikleri ve farkındalık kazanan her bir bireyin çok değerli olduğunu belirten Beşikçi Hemşin İlçesinde de Rize Şubesi olarak faaliyetlerin artırarak devam edeceklerini söylemiştir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş