RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN ÖNEMLİ DUYURU

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN ÖNEMLİ DUYURU Rize Belediyesi olarak, kurumsal kimliğimiz ve üst düzey yöneticilerimizin adlarının kullanılarak bazı vatandaşlarımızın telefonla aranarak yardım talep edildiği bilgisine ulaştık. Ancak, kamuoyuna önemle duyurulur ki;..

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN ÖNEMLİ DUYURU
Son Güncelleme: Bu Haber 107 views Whatsapp

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN ÖNEMLİ DUYURU

Rize Belediyesi olarak, kurumsal kimliğimiz ve üst düzey yöneticilerimizin adlarının kullanılarak bazı vatandaşlarımızın telefonla aranarak yardım talep edildiği bilgisine ulaştık. Ancak, kamuoyuna önemle duyurulur ki; Belediyemizin hiçbir şekilde böyle bir uygulaması bulunmamakta ve nakdi yardım toplanmamaktadır.https://gazete53.com/rize-belediye-ba…an-onemli-duyuru/ ‎

Bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesini ve herhangi bir bilgi, ödeme veya yardım yapılmamasını önemle rica ederiz. Vatandaşlarımızın güvenliği açısından, bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını ve herhangi bir şüpheli durumda doğrudan Belediyemiz ile iletişime geçmelerini önemle hatırlatırız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş