RİZE BASINI İFTARDA RİZE BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ https://www.haberimrize.com/baskandan-rize-b…ina-iftar-yemegi/BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ Rize Belediye başkanı Rahmi Metin Rize’de görev yapan basın mensuplarılar iftarda bir araya geldiler. Ulusal ve yerel gazetecilerle birlikte Rize..

RİZE BASINI İFTARDA RİZE BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 92 views Whatsapp

BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ

https://www.haberimrize.com/baskandan-rize-b…ina-iftar-yemegi/BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ Rize Belediye başkanı Rahmi Metin Rize’de görev yapan basın mensuplarılar iftarda bir araya geldiler. Ulusal ve yerel gazetecilerle birlikte Rize Ali Paşa mevkisinde bulunan Belediye sosyal tesislerinde bir araya geldiler. İftar dan sonra çay ikramında Belediye Başkanı Rahmi Metin göreve geldiği günden bu yana yaptığı icraatları anlattı. Seçimden sonrada devam..

Tarih :  Okunma : 0 Defa Okundu… Yorum Yap    

https://www.haberimrize.com/baskandan-rize-b…ina-iftar-yemegi/BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ

Rize Belediye başkanı Rahmi Metin Rize’de görev yapan basın mensuplarılar iftarda bir araya geldiler.

Ulusal ve yerel gazetecilerle birlikte Rize Ali Paşa mevkisinde bulunan Belediye sosyal tesislerinde bir araya geldiler.

İftar dan sonra çay ikramında Belediye Başkanı Rahmi Metin göreve geldiği günden bu yana yaptığı icraatları anlattı. Seçimden sonrada devam eden çalışmaları hızlı bir şekilde çalışacağını söyledi. Basın mensuplarının soruların ada cevaplar verdi.

Sohbetten sonra secim çalışmaları itibarıyla Rahmi Metinin iki toplantısı daha olduğundan erkenden ayrılarak. Önce Erzurumlarla toplantıya ardından Tophanedeki toplantıya  katılmaya gitti.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş