RİZE ASKF YÖNETİMİNİN DEREPAZARI TOPLANTISI RENKLİ GEÇTİ

Rize ASKF yönetim kurulu toplantısı Rize Derepazarı ilçesinde bulunan Keşfet  Anadolu mutfağında bir ilki  gerçekleştirdi. Bu toplantıda Rize ASKF yönetim kurulu tam hazır olarak iştirak ettiler. Toplantıda Rize ASKF  disiplin..

RİZE ASKF YÖNETİMİNİN DEREPAZARI TOPLANTISI RENKLİ GEÇTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 629 views Whatsapp

Rize ASKF yönetim kurulu toplantısı Rize Derepazarı ilçesinde bulunan Keşfet  Anadolu mutfağında bir ilki  gerçekleştirdi. Bu toplantıda Rize ASKF yönetim kurulu tam hazır olarak iştirak ettiler. Toplantıda Rize ASKF  disiplin kurulunda görev de bulunan: Disiplin Kuru üyeleri AV. Osman Zeki Günay, M. Hüseyin Kalafatoğlu, Müfit Akman, AV. Bülent Berberoğlu, AV. Muhammed Hacıfazlıoğlu’ na birer plaket taktim edildi. Plaketleri Gecede hazır bulunan yönetim kurulu üyeleri taktim ettiler. Ayrıca toplantıda Gençlik ve Spor il müdürü Gürhan Yıldıza  amatör Sporlara yapmış olduğu desteklerden ötürü ASKF başkanı Ali Çelik tarafından günün anısına bir plaket taktim edildi.

Toplantıda ASKF yönetim kurulu üyelerine söz alarak birer konuşma yaptılar.

Toplantıdan sonra ASKF başkanı Ali Çelik duygularını şu şekilde ifade etti.  Spor bakanlığı tüzük seçiminden sonra toplanarak spora hizmetlerde bulunan başta gençlik spor il müdürü Gürhan yıldız olarak il disiplin kurulu üyeleri plaketle ödüllendirilerek teşekkür edildi. Rize amatör spor adına çok güzel geçen toplantıda yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alarak bu güzel toplantı da fikir alışverişinde bulundular ve toplantı bir sonraki toplantı için vedalaştılar
Başkan olarak katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

haber: necati dili

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş