Merkez Atatürk Ortaokulunda düzenlenen Görsel Sanatlar&Teknoloji Tasarım Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

“SANATLI GÜNLER DİLİYORUZ ” EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOCUKLAR Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN, Merkez Atatürk Ortaokulunda düzenlenen Görsel Sanatlar&Teknoloji Tasarım Sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Merkez Atatürk Ortaokulunda öğrencilerin yıl boyunca görsel sanatlar ve..

Merkez Atatürk Ortaokulunda düzenlenen Görsel Sanatlar&Teknoloji Tasarım Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
Son Güncelleme: Bu Haber 220 views Whatsapp

“SANATLI GÜNLER DİLİYORUZ ”
EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOCUKLAR
Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN, Merkez Atatürk Ortaokulunda düzenlenen Görsel Sanatlar&Teknoloji Tasarım Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Merkez Atatürk Ortaokulunda öğrencilerin yıl boyunca görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları kapsayan görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN, Şube Müdürlerimiz Selçuk TORPİL ve Eşref YAVAŞİ, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize Müdürümüz Engin EMEN tarafından çiçek takdiminde bulunuldu.

Haber: Yasemin Özçelik

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş