RTEÜ’DEN OKSİJEN SATÜRASYONU TAKİP CİHAZI PATENT TESCİLİ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yasin Yıldız, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik..

Son Güncelleme: Bu Haber 184 views Whatsapp

RTEÜ’DEN OKSİJEN SATÜRASYONU TAKİP CİHAZI PATENT TESCİLİ
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yasin Yıldız, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Fatih Gül ile Doç. Dr. Hasan Eroğlu ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yıldıran Yılmaz’ın  yaptıkları “Ateşli havaleyi önlemek için vücut sıcaklığı ve oksijen satürasyonu takip cihazı” başlıklı faydalı model Türk Patent ve M⁰arka Kurumundan tescil aldı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCIhttps://gazete53.com/21697-2/

RTEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan basın açıklamasında; Buluş, ateşli havale kliniğindeki veya evdeki hastaların ateş ve oksijen durumlarının anlık ve sürekli olarak takip edebilmesini sağlayan ve olası nöbet durumları için önceden haber veren özellikle çocuk hastalar için kullanılabilecek bir biyomedikal ürün ile ilgilidir.
Ortaya koymuş oldukları bilimsel buluş ve geliştirmiş oldukları yöntem dolayısıyla öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz denildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş