KIZILAY GÜNGÖREN ŞUBESİ VE YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDEN EĞİTİME DESTEK

KIZILAY GÜNGÖREN ŞUBESİ VE YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDEN EĞİTİME DESTEK İKİZDERE OKULDA BİLGİSAYAR LABORATUVARI YENİLENDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Yıldız Teknik Üniversitesi desteği ile İkizdere AİHL’de Bilgisayar Laboratuvarı yenilendi. Türkiye’nin en köklü Üniversitelerinden..

Son Güncelleme: Bu Haber 199 views Whatsapp

KIZILAY GÜNGÖREN ŞUBESİ VE YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDEN EĞİTİME DESTEK

İKİZDERE OKULDA BİLGİSAYAR LABORATUVARI YENİLENDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Yıldız Teknik Üniversitesi desteği ile İkizdere AİHL’de Bilgisayar Laboratuvarı yenilendi.

Türkiye’nin en köklü Üniversitelerinden birisi olan 1911 yılında kurulan Yıldız Teknik Üniversitesinden Bilgisayar desteği öğrencileri memnun etti. İkizdere ilçemizde eğitim gören öğrencilere İstanbul Kızılay Güngören Şubesi tarafından giysi yardımı yapıldı. Ayrıca Kızılay Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde Anadolu İmam Hatip Lisesine Bilişim Teknoloji sınıfı kuruldu. Öğrencilere hediye takdimi ve Bilişim sınıfının açılışına İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Yüksel Karahan, Kızılay Güngören Şube Başkanı Erhan Tan, Kızılay Rize Şube Başkanı Bahattin Karali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ve diğer misafirler katıldı. Bilgisayar Sınıfının Laboratuvarının açılışında Kaymakam Mustafa Salih Bayram katkılarından dolayı Kızılay ve Yıldız Teknik Üniversitesine teşekkür ederek bu ilişkinin artırılarak devam edeceğini belirtti. Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Yüksel Karahan ve Kızılay Güngören Şube Başkanı Erhan Tan’da “Öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki projelerinizle bize başvurun” dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş