KENYA TİCARET ODASINDAN, ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’E ZİYARET

KENYA TİCARET ODASINDAN, ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’E ZİYARET Kenya Ticaret Odası ve Kenya Çay Üreticileri Birliği, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM’i ziyaret ettiler. Kenya Heyetinin, Çaykur..

KENYA TİCARET ODASINDAN, ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’E ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 133 views Whatsapp

KENYA TİCARET ODASINDAN, ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’E ZİYARET

Kenya Ticaret Odası ve Kenya Çay Üreticileri Birliği, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM’i ziyaret ettiler. Kenya Heyetinin, Çaykur Genel Müdürü ALİM’i ziyaretlerinde, Çay ülkesi Türkiye’nin ve Kenya’nın yaş çay ve kurur çay üretimindeki farklılıklar ve benzerlikler noktasında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, “ Teşekkülümüzü ziyaret eden, Kenya Ticaret Odası ve Kenya Çay Üreticiler Birliği heyetini Rize ilimize hoş geldiler. Ziyaretlerine çok teşekkür ediyoruz. Ülkelerinde 12 ay çay üretildiğini bizde ise üzerine kar yağan kaliteli ve dünyanın en doğal çayı yetiştiği üzerine oldukça faydalı sohbetimiz oldu. Çayımız içene şifadır. Çayımızın geleceği açısından karşılıklı fikir ve ticaretimizin gelişmesi her iki ülke içinde önemlidir.” dedi.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünü ziyarette, Tea Brokers Agency Kenya (Kenya Çay Borsası) Başkanı Paul Mutegi beraberinde Kenya Tea Development Agency (Kenya Devleti Çay Kurumu) Başkanı Francis Miano, Tea Brokers East Africa Genel Müdürü Denis George, KTDA Boara Member Yönetim Kurulu Üyesi John Mithamo, TIMGO International A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aydoğdu, Türk Tech Supplies Ltd (K) Kenya Ülke Müdürü Zübeyir Taşkın ve Turk Tech Supplies İş Geliştirme Müdürü Ebru Kavalcı, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’le karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Kenya heyetinden Turk Tech Supplies- TIMGO International A.Ş. YK Başkanı AYDOĞDU, “Ziyaretimizin amacı Kenya ile Türkiye arasındaki ticari ilişkileri çok daha güçlendirmektir. Kenya çay üretiminde Ortodoks üretimi de yapmak istiyor. Türkiye’de çay tarımının en büyük markası ve sektörü olan, ÇAYKUR’da yarım asırdır devam eden yaş çay hasadı ve kurur çay üretimi noktasında devam eden güçlü ve her yıl değişen, gelişen üretim ve ürün çeşitleri noktasındaki karşılıklı bilgi alışverişiyle, ticari alışverişi geliştirmek ve ülkenin kazan kazan sistemiyle iyi niyet çerçevesinde neler yapılabileceği hakkında çok faydalı bir görüşme olmuştur.” dedi. Kenya Heyeti, Çaykur Genel Müdürü Alim’in, kendilerine göstermiş olduğu çok sıcak misafirperverliğe teşekkür ettiler. Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu’nun hazır bulunduğu görüşmede, Kenya heyetine ÇAYKUR’un üretmiş olduğu çeşitli sıcak ve soğuk ürünler ikram edildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş