KARALAHANA EN KÖTÜ 100 YEMEK ARASINDA 7.OLDU

BU KARARI KARADENİZLİLER BEĞENMEDİ KARALAHANA EN KÖTÜ 100 YEMEK ARASINDA 7.OLDU İSMET KÖSOĞLU RİZE- Otantik yemek tarifleri, yemek eleştirmeni incelemeleri ve yemekler hakkında araştırma makalelerinin bulunduğu TasteAtlas sitesinde, Karadeniz mutfağının..

KARALAHANA EN KÖTÜ 100 YEMEK ARASINDA 7.OLDU
Son Güncelleme: Bu Haber 204 views Whatsapp

BU KARARI KARADENİZLİLER BEĞENMEDİ

KARALAHANA EN KÖTÜ 100 YEMEK ARASINDA 7.OLDU

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- Otantik yemek tarifleri, yemek eleştirmeni incelemeleri ve yemekler hakkında araştırma makalelerinin bulunduğu TasteAtlas sitesinde, Karadeniz mutfağının vazgeçilmez yemeği karalahana çorbası, dünyanın en kötü yedinci yemeği seçildi.

Otantik yemek tarifleri, yemek eleştirmeni incelemeleri ve yemekler hakkında araştırma makalelerinin bulunduğu TasteAtlas sitesinde, Karadeniz ve özellikle Rize mutfağının vazgeçilmez yemeği Karalahana çorbası, dünyanın en kötü yedinci yemeği seçildi. Karara tepki gösteren Rizeliler’ ’Bu kararı verenleri kınıyoruz. Bu karar Karadenizlileri üzmüştür. Ama! Biliniz ki, Lahana, haşlama yemeği yemeye devam edeceğiz. Karadeniz mutfağının vaz geçilmezidir. Hele mısır ekmeği ile yiyin de görün. Bu kararı verenler kış mevsiminde kar altından çıkarılan Karalahanadan yapılan yemeği yememiştir. Şiddetle kınıyoruz. Yemeğin kötüsü olmaz ama Karalahana en iyi yemekler arasında 7.olduğunu düşünüyoruz.

Geleneksel yemekler için deneyimsel bir çevrimiçi seyahat rehberi olan Taste Atlas, yayınladığı “Dünyanın En Kötü 100 Yemeği” listesinde Karalahana çorbasına da yer vererek en kötü 100 yemek arasında yedinci olduğunu açıklaması tepki çekiyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş