KARADENİZ DERBİSİ ÇAYKUR RİZESPORUN

  necatidili@hotmail.com    GÖZLEM – NECATİ DİLİ KARADENİZ DERBİSİ ÇAYKUR RİZESPORUN 17 yıl sonra Rizespor hem deplasmanda hem de Rize’de olmak üzere iki maçta mağlup ederek Altı puan aldı. Rize spor..

KARADENİZ DERBİSİ ÇAYKUR RİZESPORUN
Son Güncelleme: Bu Haber 157 views Whatsapp

 

necatidili@hotmail.com    GÖZLEM – NECATİ DİLİ

KARADENİZ DERBİSİ ÇAYKUR RİZESPORUN

17 yıl sonra Rizespor hem deplasmanda hem de Rize’de olmak üzere iki maçta mağlup ederek Altı puan aldı.

Rize spor Trabzon sporun Rize Çaykur Didi stadyumunda karşı karşıya geldiler. Trabzon’da oynanan Süper Ligin üçüncü haftasında ilk maç ta   Rize Spor Trabzon sporun 3-2 mağlup ederek Rize ye dönmüştü.

Karadeniz derbisinin İkinci maçında 24. Dakikaya kadar Trabzon sporun Rize kalesinde üç şutu vardı. Bu maçta Benhur 21 kez forma giyerken Dört golle oynuyordu.

  1. dakikadan sonra oyunun üstünlüğü Rize spora geçti. Müsabakada Tempo zaman zaman artıyordu. İlk yarıda Zegiri Trabzon kalesine doğru çektiği şutu köşe ile buluşturmak istedi ama olmadı. Müsabakanın son dakikasında Emirhan sahne aldı ceza sahası içeresinde topu ağlarla buluşturdu Taraftarın sevinci kısa sürdü Vara gidildi Ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı.

İkinci yarının hemen başında Olawainin şutu Trabzon kalecisinde kalıyordu. Hemen gelişen Trabzon’un atağında top az farkla auta çıktı. Gelişen atakta Gaichin şutu auta çıktı. Bu dakikaya kadar karşılıklı ataklar vardı.58. dakikada gelişen Rizespor’un organizeli atağında gol sesi çıkmadı. Yine gelişen Rize atağında yine değerlendirilmeyen bir pozisyon vardı. Gol sinyali geliyordu. Rize sporun Trabzon spor kalesine etkili Beş şutu vardı biri golle sonuçlandı.

https://gazete53.com/karadeniz-derbis…Çaykur-rizesporun

Rize Tempoyu sürekli yüksek tutmaya çalıştı. Çaykur Rizespor bir an önce golü bulmak istiyordu bu gole 78. Dakikada gelişen Rize atağında Gaiçhin asistiyle Werasonoviç sonuca gidiyordu.

Werasonoviç toplamda sekiz gol atarken bu gollerin Yedisini iç sahada attı. Rize 17 yıl sonra başardı. Trabzon spora karşı hem dış sahada hem iç sahada altı puan alıyordu. Trabzon aylar sonra deplasmanda kaybediyordu. Çaykur Rizespor aldığı üç puanla iç sahada 26 puan toplamış oluyordu.

Müsabakanın bitiminden sonra İlhan Palut Rizespoun taraftarıyla buluşuyordu. İlhan Hoca taraftarını selamlıyordu.

Müsabakayı havanın soğuk olmasına rağmen 7266 kişi tribünden izledi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş