İKİZDERE YAYLA YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR.

İKİZDERE YAYLA YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR.. Haber:Dilek ONAY CAN   Yaylalarıyla Rize turizmine büyük katkı sağlayan İkizdere ilçesinde yaz turizmi başlaması dolayısıyla yayla yollarının bakım onarımına devam ediliyor. İkizdere Belediye Başkanı..

İKİZDERE YAYLA YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR.
Son Güncelleme: Bu Haber 233 views Whatsapp

İKİZDERE YAYLA YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR..

Haber:Dilek ONAY CAN

 

Yaylalarıyla Rize turizmine büyük katkı sağlayan İkizdere ilçesinde yaz turizmi başlaması dolayısıyla yayla yollarının bakım onarımına devam ediliyor.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada;Yayla sezonunun yoğun yaşandığı günlerde bozulan yayla yolların bakımı ve onarımı için çalışma yaptıklarını ifade ederek;; Rize İl özel idare ekipleri ve İkizdere belediyesi fen işleri ekipleri sahada 3. Grayder, 5 kamyon, bir loder, 1 silindir iş makinaları ile çalışma yapıyor.Bu çalışmada emek sarfeden Başta İkizdere İl genel meclis üyelerimize, Rize il özel idare yol bakım müdürümüze, Rize ve İkizdere il özel idare ekiplerine, İkizdere belediyesi fen işleri ekiplerimize ilçem adına teşekkür ediyorum”dedi

Bilindiği gibi İkizdere ilçesinin yaylaları Cimil ve Anzer çevresinde toplanır. Cimil tarafındakiler Çağırankaya, Küçükdere ve Cimil; Anzer bölümündekiler ise Meles, Kabahor, Diktaş ve Anzer yaylasıdır.Bu yaylalarda kış-yaz bir çok etkinlik düzenlenmekte ve yerli yabancı turistleri ağırlarken,Rize turizmine büyük katkılar sağlamaktadır

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş