GOL DÜELLOSUNDAN RİZE GALİP ÇIKTI

GÖZLEM NECATİ DİLİ GOL DÜELLOSUNDAN RİZE GALİP ÇIKTI Çaykur Rizespor hem ligde, hem de Kupada varım dedi. Nefes kesen 120 dakikalık maçın sonunda Çaykur Rizespor kupa da bende varım dedi…

GOL DÜELLOSUNDAN RİZE GALİP ÇIKTI
Son Güncelleme: Bu Haber 206 views Whatsapp

GÖZLEM NECATİ DİLİ

GOL DÜELLOSUNDAN RİZE GALİP ÇIKTI

Çaykur Rizespor hem ligde, hem de Kupada varım dedi.

Nefes kesen 120 dakikalık maçın sonunda Çaykur Rizespor kupa da bende varım dedi.

Turu atlayan Atmacalar son 16 da kalmayı başardı. Evinde oynadığı son lig maçında mağlup olan Rizespor Adana Demir spor maçında istediğini alarak yola devam etti. Sefa ve Deniz Ümmetle ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda goller ve penaltı vuruşları vardı.

Müsabakada her iki takımda iyi futboluyla göz doldurdu. Heyecan dolu bir maç izledik. Rize kaçtı Adana Demir yakaladı. Adana Demir spor ile Çaykur Rizespor son viraja birlikte girdiler. Virajdan çıkarken Çaykur Rizespor bulduğu penaltı vuruşuyla öne geçemedi. Penaltı vuruşuyla iki şutuyladır kaleciye takıldı. Önce penaltı, sonra direkten dönen topu yine kaleci kurtarırdı. Yani iki şutuda kalecide kaldı.

Bu müsabakada kaleciler maçı oldu diyebiliriz. Kaçan gollerde saç, baş yoldurdu diyebiliriz. Uzatmalarda kalan maçta ayakta Rize daha iyi durdu. Benhurun asistiyle Kanatsız kuş kanatlanarak farkı bire çıkarttı. Ardından Alper farkı ikiye çıkartarak Rizespor son on altı turuna kaldı.

120 dakikada Çaykur Rizespor ayakta daha iyi kalarak müsabakayı kazandı.

Rize spor Yakaladığı penaltı vuruşunda golü atmış olsaydı, belki de müsabaka uzatmalara gitmeye bilirdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş