RİZELİ GENÇ RAFTİNGCİLER DÜZCE’DEN ŞAMPİYON DÖNDÜLER

RİZELİ GENÇ RAFTİNGCİLER DÜZCE’DEN ŞAMPİYON DÖNDÜLER Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu tarafından, 08-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Düzce ilinde gerçekleşen Okul Sporları Rafting Türkiye Yarışmalarında Güneysu Spor Lisesi..

RİZELİ GENÇ RAFTİNGCİLER DÜZCE’DEN ŞAMPİYON DÖNDÜLER
Son Güncelleme: Bu Haber 108 views Whatsapp

RİZELİ GENÇ RAFTİNGCİLER DÜZCE’DEN ŞAMPİYON DÖNDÜLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu tarafından, 08-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Düzce ilinde gerçekleşen Okul Sporları Rafting Türkiye Yarışmalarında Güneysu Spor Lisesi erkek takımı, 16 takım arasından sıyrılarak Türkiye Şampiyonu oldu.

haber: Necati Dili

Şampiyonu sporu ve antrenörlerini tebrik eden Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, “Gençlerimizin azmi ve kararlılığı bizi gururlandırıyor. İlimizde var olan onlarca spor branşlarında bir kaç yıldır, Uluslararası yarışmalarda  elde etmiş olduğumuz başarılar göğsümüzü kabartmaktadır. İlimize sampiyonluk kazandıran tüm branşlarımızın teknik sorumlularını, sporcularını ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum. Her daim onlarla birlikte daha büyük başarıları ilimize kazandırmaya devam edeceğiz. Bu noktada Sayın Rize Valimiz İhsan Selim Baydaş’ a desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş