ÇAYKUR RİZESPOR U-16 TAKIMI UZATMALARDA YIKILDI

ÇÇAYKUR RİZESPOR U-16 TAKIMI UZATMALARDA YIKILDI Çaykur Rizespor U-16 futbol takımı Kendi sahasında Trabzon spor U-16 takımına 3-2 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle bir üst tura çıkamayarak. Galip gelen Trabzon spor..

ÇAYKUR RİZESPOR U-16 TAKIMI UZATMALARDA YIKILDI
Son Güncelleme: Bu Haber 172 views Whatsapp

ÇÇAYKUR RİZESPOR U-16 TAKIMI UZATMALARDA YIKILDI

Çaykur Rizespor U-16 futbol takımı Kendi sahasında Trabzon spor U-16 takımına 3-2 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle bir üst tura çıkamayarak. Galip gelen Trabzon spor U-16 takımı bir üst eleme maçlarına çıkmayı başardılar.

HABER: NECATİ DİLİ

U-16 Çaykur Rizespor Oynadığı Trabzon spor karşılaşmasında alacağı bir beraberlik ve bir galibiyetle ligi ikinci sırada tamamlayıp gruplarda mücadele etme şansını yakalayacaktı. Sivas spor haftalar önce liderliğini yakalamıştı.

Yani Çaykur Rizespor takımına en az bir beraberlik yetiyordu.

Henüz müsabakanın ilk dakikasında Muhsin’in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Trabzon spor 29. Dakikada Onur alp ile beraberliği yakaladı. İlk yarının uzatmaları oynanırken 40+2. Dakikada Rizespor’dan Burak’ın kullandığı serbest vuruşta can kafa ile topu ağlarla buluşturdu Rize ekibi 2-1 öne geçti. İlk yarı Rize ekibinin 2-1 galibiyetiyle sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım oyunu forsa etmek için ortaya iyi bir oyun sergilediler. Dakika 50 gösterirken Trabzon Mustafa ateş ile beraberliği sağladı. Skor 2-2 oldu. Orta hakem Hamza Pehlivan duraksamalarda 5 dakika oyuna ilave verdi.  Son dakikalarda Trabzon sporun kullandığı köşe atışında Taha ceza alanında topa dokunarak Deplasmanda ^-2 galip duruma geçti. Müsabaka bu skorla sona erdi.

Sivas spor ile Trabzon spor U-16 takımı bir üst gruplarda oynama hakkını yakaladılar.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş