ÇAYKUR RİZE SPOR REKORA KOŞUYOR

necatidili@hotmail.com                   GÖZLEM  NECATİ DİLİ ÇAYKUR RİZE SPOR REKORA KOŞUYOR Taraftarlarda İlhan Palut Hocaya sevgilerini AVRUPA- AVRUPA Tempolarıyla gösterdi. Çaykur Rizespor Hatay maçıyla birlikte sekiz haftadır bir seri yakaladı. Oynadığım son..

ÇAYKUR RİZE SPOR REKORA KOŞUYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 222 views Whatsapp

necatidili@hotmail.com                   GÖZLEM  NECATİ DİLİ

ÇAYKUR RİZE SPOR REKORA KOŞUYOR

Taraftarlarda İlhan Palut Hocaya sevgilerini AVRUPA- AVRUPA Tempolarıyla gösterdi.

Çaykur Rizespor Hatay maçıyla birlikte sekiz haftadır bir seri yakaladı. Oynadığım son sekiz haftaya bir bakarsak.

Çaykur Rize spor İstanbul spor ile evinde bir çıkış serisine 1-0 ile. Sinyal bu maçla başladı. Ardından Antalya deplasmanından 0-0 ile bir puanı aldı.

Rizespor kendi sahasında Başakşehir sporu 3-2 yenerek üç puanı aldı. Serinin dördüncü haftasında Kupa maçında 1928 Buca sporu 4-0 mağlup etti.

Ankara deplasmanında Ankara Gücü ile 1-1 berabere kalarak seriye devam etti.  Pendik sporu ağırlayan Rize sahadan 5-1 galip ayrılarak sezonu en fazla golünü bu maçta attı.

İstanbul’da Kasımpaşa spor ile 2-2 berabere kalarak bir puanla ayrıldı, Son hafta sahasında Hatay sporu konuk eden Rize spor sahadan 2-0 ile ayrılarak bir rekora doğru gidiyor.

Kupa maçını saymazsak Rize spor Yedi haftalık lig maratonunda oynadığı maçlardan Dört galibiyet ve üç beraber toplamda 15 puan üstüne koydu. Sekiz maçlık seride birde kupa maçı var. Bunuda belirtmek gerekir.

Çaykur Rizespor’un Son sekiz haftalık maç serisi böyle Yedi maç Süper lig ve bir maç kupa maçı.

Hava güneşli maç oynanmaya son derece elverişli Stadyumu yine aynı sayıda taraftar izledi her oynanan müsabakada bir aşağı bir yukarı aynı taraftar, toplamda 3664 kişi müsabakayı izlemeye gelmişti.

Rize spor oyunu kontrol ederek iki devrede iki gol ile buluştu maç sonunda 2-0 ayrılarak seriye devam dedi.

Müsabakanın ilk golü yine görülmeye değer bir goldü Waresonoviçin sırtı kaleye yarım dönük olarak önündeki topa dönerek vurmasıyla seriyi devam ettirme sinyalini vermiş oldu.

Olavoinin golü noktayı koydu. Taraftarlarda İlhan Palut Hocaya sevgilerini AVRUPA- AVRUPA Tempolarıyla gösterdi. İlhan Hocada elini kaldırarak karşı tribünü selamlayarak cevap verdi.

Hafta sonunu iyi bir maç izleyerek noktaladık Bu hafta Salı günü Akşamı saat 20-00 da Rize spor sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş