ÇAYELİ SPOR DOLU DİZGİN

Çayelispor, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmada Palandöken Belediyespor’u 17 ve 40. dakikada İsmail Özoğul, 63. dakikada Murat Perker ve 76. dakikada Halil İbrahim Cenik’in golleriyle 4-1 mağlup etti. Ev..

ÇAYELİ SPOR DOLU DİZGİN
Son Güncelleme: Bu Haber 159 views Whatsapp

Çayelispor, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmada Palandöken Belediyespor’u 17 ve 40. dakikada İsmail Özoğul, 63. dakikada Murat Perker ve 76. dakikada Halil İbrahim Cenik’in golleriyle 4-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golünü 54. dakikada penaltıdan Münir Emre Taşdelen kaydederken, 73. dakikada Doğukan Ekmekçi penaltı atışından faydalanamadı.

Çayelispor, karşılaşmaya Muharrem Şimşek, Barış Büyükkara, Bayram Çelik, Tahsin Kul, Hakan Yıldız, Oktay Gümüş, Murat Perker, Nevres Demir, İsmail Özoğul, Halil İbrahim Cenik, Ali Yılmaz on biriyle çıktı.https://gazete53.com/cayeli-spor-dolu-dizgin/

Bu sonuçla Çayelispor puanını 49’a yükseltti. Çayelispor, en yakın rakibi 1926 Bulancakspor ‘un da kazanmasına rağmen zirvedeki yerini ve 5 puan farkı korumayı başardı.

Çayelispor 22. Haftada Arsin İdman Yurdu’nu konuk edecek. Mücadele 7 Nisan’da Çayeli İlçe Stadı’nda oynanacak. Çayelispor, ligin ilk yarısında Trabzon’da oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Bulancakspor ise Trabzon’da Kireçhanespor’a konuk olacak..

HABER MERKEZİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş