BÜYÜK RİZESPORUN TARAFTARLARI

BÜYÜK RİZESPORUN TARAFTARLARI Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut Çaykur Rizespor’un Çaykur Didi stadyumunda Muhteşem bir şampiyonluk gecesi tertip etti. Çaykur Rizespor’un Şampiyonluk gecesi muhteşem bir kutlamayla gerçekleşti, Çaykur Rizespor’a gönül..

BÜYÜK RİZESPORUN TARAFTARLARI
Son Güncelleme: Bu Haber 207 views Whatsapp

BÜYÜK RİZESPORUN TARAFTARLARI

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut Çaykur Rizespor’un Çaykur Didi stadyumunda Muhteşem bir şampiyonluk gecesi tertip etti.

Çaykur Rizespor’un Şampiyonluk gecesi muhteşem bir kutlamayla gerçekleşti, Çaykur Rizespor’a gönül verenler yediden yetmişe tribünde bu kez futbol değil Rizespor’un Şampiyonluk kutlamalarına şahitlik ettiler.

Gecede TFF başkanı Mehmet Büyükekşi, Eski spor bakanı Osman Aşkın Bak, birer konuşma yaptılar.

Kupa töreninde bütün yöneticiler, teknik adamlar,  futbolcular, takımda görevleri bulununlar hem madalyalarını alırken hemze şampiyonluk kupasını kaldıranlar oldular.

Başkan İbrahim Turgut:  Büyük Rizespor’un taraftarları, tarifsiz bir duygu yaşadığımız bu günde Rizespor büyük bir başarı kazandığı, göreve başkanlığımız bu bugünde sizlere vadettiğimiz bu günlerin haklı gururunu yaşamaktayız.

Yağmur çamur demeden, sezon başından bu güne birlikte yürüdüğümüz değerli taraftarlara çok teşekkür ediyorum.

Yönetim kuruluna, teknik ekibe, futbolculara, ayrı, ayrı teşekkür ediyorum, Bu zorlu görevde bizlere desteklerini esirgemeyen Büyüklerimize, Eski bakanımız Osman aşkın Baka da ayrıca teşekkür ediyorum.

Zor bir mücadele verdik.  Bu mücadeleyi verirken, Dürüst, ilkeli, doğruluk şiarımız oldu. Sportmence devam ettik…..

NOT: haber metni videoda

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş