BAŞKAN KARAGÖZ’’RİZE’DE MHP ‘NİN ‘AYAK SESLERİ’

BAŞKAN KARAGÖZ’’RİZE’DE MHP ‘NİN ‘AYAK SESLERİ’ İSMET KÖSOĞLU MHP Rize İl Başkanlığı ile Rize Ülkü Ocakları İl Başkanlığının düzenlediği İftar programı yaklaşık 4.000 kişinin katılımı ile gerçekleştirdi. İftar programına katılımcılardan..

BAŞKAN KARAGÖZ’’RİZE’DE MHP ‘NİN ‘AYAK SESLERİ’
Son Güncelleme: Bu Haber 176 views Whatsapp

BAŞKAN KARAGÖZ’’RİZE’DE MHP ‘NİN ‘AYAK SESLERİ’

İSMET KÖSOĞLU

MHP Rize İl Başkanlığı ile Rize Ülkü Ocakları İl Başkanlığının düzenlediği İftar programı yaklaşık 4.000 kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.

İftar programına katılımcılardan İkizdere Belediye Başkanı hakan Karagöz yoğun bir katılımın olduğu iftar programı hakkında dikkat çekici bir açıklama yaptı. Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün açıklaması şu şekilde’’ İl Başkanlığımız ve Ülkü Ocaklarının ortaklaşa tertiplediği İftar yemeği yoğun bir ilgi gördü.4 bin kişinin katıldığı iftar programı gündem için çok önemlidir. Yoğun katılımın olduğu ve coşku içinde geçen program 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için bizlere güven verdi. İnşallah Cumhurbaşkanımızı tekrar güçlü bir şekilde seçip Rize’mizden de en az bir vekil TBMM gönderip Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş in de söylemini bu dönem gerçekleştireceğiz. Teşekkürler Rize’’ dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş