AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLERİ  ( TAHİR KARAFAZLIOĞLU,

AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLEİ Rize amatör futbol gönüllerimi  zengin olan arşivden çıkartıp sütünlere taşıyorum.  Devamında yine bu sayfalarda Rize Amatör Futbolda olan arkadaşları takip edebilirsiniz https://gazete53.com/amatorun-gonullu…ir-karafazlioglu/ ‎ Amatörün gönüllülerinde bu kez Tahir KARAFAZLIOĞLU konuğumuz..

AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLERİ  ( TAHİR KARAFAZLIOĞLU,
Son Güncelleme: Bu Haber 403 views Whatsapp

AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLEİ

Rize amatör futbol gönüllerimi  zengin olan arşivden çıkartıp sütünlere taşıyorum.  Devamında yine bu sayfalarda Rize Amatör Futbolda olan arkadaşları takip edebilirsiniz https://gazete53.com/amatorun-gonullu…ir-karafazlioglu/ ‎

Amatörün gönüllülerinde bu kez Tahir KARAFAZLIOĞLU konuğumuz oldu.

Tahir KARAFAZLIOĞLU: Futbola Kale sporda başladım, Zeytinburnu sporda devam ettim. Futbolun içinde bir fiil olarak 23 sene devam ettim futbol oynadım. Hem amatörce, Hem de profesyonel olarak futbol oynadım. Daha sonra futbolu bıraktım. Antrenör olarak göreve başladım. Hoca olarak ilk takımım Çorapçılar spor oldu. Sırası ile Filiz çay spor ve şimdide Telekom sporda arkadaşlarımla birlikte görev yapmaktayım.

Amacımız Rize futboluna Ahlaklı, dürüst, yetenekli sporcular yetiştirmektir. Dedi

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş