AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLERİ    (SALİH KÜÇÜKAYDIN)

AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLERİ     SALİH KÜÇÜKAYDIN Yaklaşık 20 yıldan beri yöneticilik yapmaktayım. Salih KÜÇÜKAYDIN Yıllardır Telekom sporun genel kaptanlığını yaptı sahalarda çokça beraber olduk o takımın başında bizde görevimizde Amatörde yıllarca..

AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLERİ    (SALİH KÜÇÜKAYDIN)
Son Güncelleme: Bu Haber 231 views Whatsapp

AMATÖRÜN GÖNÜLLÜLERİ     SALİH KÜÇÜKAYDIN

Yaklaşık 20 yıldan beri yöneticilik yapmaktayım.

Salih KÜÇÜKAYDIN Yıllardır Telekom sporun genel kaptanlığını yaptı sahalarda çokça beraber olduk o takımın başında bizde görevimizde Amatörde yıllarca yöneticilik yapan KÜÇÜKAYDIN Amatör takımlarda 1987 yıllarında 5 yıl forma giydi. Azaklı spor , Dörtyol spor da forma giydi futbolu bıraktıktan sonra Amatörde Telekom sporda 1993 yılından beri  yaklaşık 20 yıldan beri yöneticilik yapmaktadır.

KÜÇÜKAYDIN 1993 yılından beri Amatörde Telekom sporda yöneticilik yapıyorum. Kulübümüzden 10 larca sporcumuz profesyonel olarak üst liglerde oynamalarına katkı sağlamışızdır. Bundanda son derece gurur duyuyorum. Bu senede güçlü bir takım oluşturarak Plyy Ouf a katılmayı hedefliyoruz. Asıl amacımız iyi futbolcu ve ahlaklı kültürlü sporcularımızın yetişmesine katkı sağlamaktır dedi.

: https://gazete53.com/amatorun-gonullu…salih-kucukaydin/

Eskilerden olan Amatöre Gönül Verenler serimiz yine devam  ediyor. Arşivi karıştırdığımda zengin kaynakları yayınlamaya çalışıyorum. Sıra ile arşivimdeki notlar sizlerle paylaşarak o günleri yad edelim dedik.

HABER: NECATİ DİLİ,

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş