“5N1K Gözüyle KUR’AN’A YOLCULUK

Dün akşam Bayburtlu iş insanı dostumuz Fatih Okumuş’un köy dernekleri binasında verdiği iftarda idik. İftardan sonra kalan 50 kadar Bayburtlu hemşerilerimize Prof. Dr. Şaban Şimşek hocamız “5N1K Gözüyle KUR’AN’A YOLCULUK”..

“5N1K Gözüyle KUR’AN’A YOLCULUK
Son Güncelleme: Bu Haber 117 views Whatsapp
Dün akşam Bayburtlu iş insanı dostumuz Fatih Okumuş’un köy dernekleri binasında verdiği iftarda idik. İftardan sonra kalan 50 kadar Bayburtlu hemşerilerimize Prof. Dr. Şaban Şimşek hocamız “5N1K Gözüyle KUR’AN’A YOLCULUK” kitabının içeriğine dair sunum ve söyleşide bulundu. Konukların ilgiyle dinlediği zaman zaman yorumlarıyla katkıda bulunduğu söyleşi, sunum fevkalade verimli geçti.
Beşpınar Köyü, Demirözü ilçe merkezine 15 km, Bayburt il merkezine ise batı yönde 45 km uzaklıkta, Erzincan Gümüşhane il sınırlarına doğru konumda. Köyün popülaritesini artıran bir de müzesi var… En prestijli müzeleri belirleyen Avrupa Müze Forumunca her yıl düzenlenen “Avrupa Yılın Müzesi Ödülleri” yarışmasında “2021 Silletto Ödülü”nü almaya hak kazanan Kenan Yavuz Etnografya Müzesi köyün adeta simgesi olmuş konumda.https://gazete53.com/5n1k-gozuyle-kurana-yolculuk/
Köyde halen sürekli ikamet eden sayısı 500 civarında ama büyük kentlerde yaşayanların bağı hiç kopmamış; yaz dönemlerinde köyü yaşamaya devam ettikleri gibi neredeyse Türkiye’nin neresinde olursa olsun cenazelerini de köyde defnediyorlar.
Böylesi bir bağlılık olunca da 500 nüfuslu köyün İstanbul Maltepe İlçesi Orhan Gazi Caddesi Doğu Sokak No.14 adresinde mülkiyeti kendilerine ait 5 katlı, çok amaçlı binaları var. Dün akşam da üçüncü katta 100’ü aşkın Bayburtlu hemşerimizle iftarı yaptıktan sonra bir alt kattaki salonda da “5N1K Gözüyle KUR’AN’A YOLCULUK” un lansmanını yaptık.
Davetleri, ikramları için Fatih Okumuş dostumuz ve mahdumları ile dernek yönetimine teşekkür ederiz.
Fotoğraflar: Osman Can ve Mustafa Bayram Aksoylu
Recep Ali Aksoylu / Şaban Şimşek
+24
Tüm ifadeler:

İsmet Kösoğlu, Arif Kanburoglu ve 36 diğer kişi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş