-İYİ PARTİ RİZE İL TEŞKİLATINDAN SUÇ DUYURUSU

-İYİ PARTİ RİZE İL TEŞKİLATINDAN SUÇ DUYURUSU İSMET KÖSOĞLU RİZE-İYİ Parti İl Başkanı Av.Ayşegül Akyıldız Özyanık Genel Başkan Meral Akşener’e hakaret edildiği gerekçesiyle Rize,Pazar,Çayeli ve Kalkandere Adliyelerinde suç duyurusunda bulundu…

-İYİ PARTİ RİZE İL TEŞKİLATINDAN SUÇ DUYURUSU
Son Güncelleme: Bu Haber 364 views Whatsapp

-İYİ PARTİ RİZE İL TEŞKİLATINDAN SUÇ DUYURUSU

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-İYİ Parti İl Başkanı Av.Ayşegül Akyıldız Özyanık Genel Başkan Meral Akşener’e hakaret edildiği gerekçesiyle Rize,Pazar,Çayeli ve Kalkandere Adliyelerinde suç duyurusunda bulundu.

Rize İl başkanı Av.Ayşegül Akyıldız Özyanık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada’ İYİ Parti Rize il ve ilçe teşkilatları olarak partimize ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e hakaret ve iftiralarda bulunan AKP milletvekili malum şahıs hakkında Pazar, Çayeli, Rize ve Kalkandere adliyelerinde suç duyurularında bulunduk. Her türlü iftira ve engellemelere rağmen İYİ Parti olarak Türk Milletine hizmet etme ülkümüzden asla vazgeçmeyeceğiz. Kendi kirli geçmişlerini kamufle etmek için bizzat milletimiz tarafından kurulan İYİ Parti’mize çamur atılmasına da asla müsaade etmeyeceğiz’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş