SÜPER AMATÖR FUTBOLUN PATRONU GÜNEYSU SPOR

  Rize Süper amatör futbolun patronu Güneysu spor oldu. Yarı finalde finalist olan Veli köy spor ile Güneysu spor Finalde karşılaştılar. Galip gelen takım Bölgesel Amatör liginden sıralamada bir altta..

SÜPER AMATÖR FUTBOLUN PATRONU GÜNEYSU SPOR
Son Güncelleme: Bu Haber 210 views Whatsapp

 

Rize Süper amatör futbolun patronu Güneysu spor oldu. Yarı finalde finalist olan Veli köy spor ile Güneysu spor Finalde karşılaştılar. Galip gelen takım Bölgesel Amatör liginden sıralamada bir altta kalan takımıyla karşılaşacak.

HABER: NECATİ DİLİ

Bal a yükselmek için Güneysu spor ile Veli köy spor Şenol Birol Futbol sahasında karşılaştılar yaklaşık 1000 yakın taraflı, tarafsız, seyirci vardı.

Hava gayet güzel ve güneşli bir ortamda futbol oynamaya elverişli.

Futbol sahalarında ender görünün bir golle 5. dakikada Güneysu spor Özgürün kaleye sırtı dönük halde ceza sahasının içeresinde ayağının tersiyle şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Skoru 1-0 taşıyan Güneysu spor oldu. Bu golden sonra çabuk toparlanan Veli köy spor oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı. Her iki takımda oyundan kopmadan mücadele ettiler.

İkinci yarının ortalarında Veli köy spor bir eksikle mücadele etmeye başladı. Faruk Durmuş gördüğü çift sarı kart ile kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Oyunu bırakmayan Veli köy spor oyunun tam bitmesine doğru. Veliköy spor Mesut ile beraberliği yakaladı.

Oyun uzatmalara gitti sonuç çıkmadı. Penaltı vuruşlarına gidildi. Penaltı atışlarında Güneysu sporun 4-2 galibiyetiyle sonuçlandı.

İlk Penaltı vuruşunda Veli köy spor penaltıyı kaçıran taraf oldu. Güneysu spor penaltı atışında başarılıydı. Veli köy spor ikinci atışta topu filelerle buluşturdu. Güneysu spor golle cevap verdi. Veli koy penaltı vuruşunda gole gidemedi. Güneysu golle sonuçladı. Dördüncü Penaltı vuruşunda Veli koy penaltı vuruşunda golle sonuçlandı. Güneysu spor 4. Penaltı vurunda başarılıydı. Müsabaka sonucu Veli köy spor 2- Güneysu spor 4 Beşinci penaltı vurularına gidilmedi.

STAT: Şenol Birol

HAKEMLER: Sinan dereci, Ahmet Algün, Bulut Topatar

GÖZLEMCİ: Bayram Arif  Turan

VELİKÖY SPOR: Dursun, Batuhan, Beytullah, Ekrem, Yasin, Faruk, Zeki, Soner, Serdar, İbrahim Mustafa,

TEKNİK SORUMLU: Ercan Yılmaz

GÜNEYSU SPOR: Erol, Mehmet, Sercan, Bünyamin, Refik, Özgür, Burak, Güner, Devrim, Fatih, Şaban,

TEKNİK SORUMLU: Halit Bostan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş