Sağlık çalışanlarına “Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi” gerçekleştirildi

Sağlık çalışanlarına “Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi” gerçekleştirildi Rize İl Sağlık Müdürlüğü Çocuk, Ergen, Kadın Üreme Sağlığı Birimi koordinasyonunda anne sağlığını iyileştirmek ve anne ölüm oranını azaltmak amacıyla ilimizdeki..

Sağlık çalışanlarına “Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi” gerçekleştirildi
Son Güncelleme: Bu Haber 226 views Whatsapp

Sağlık çalışanlarına “Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi” gerçekleştirildi

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Çocuk, Ergen, Kadın Üreme Sağlığı Birimi koordinasyonunda anne sağlığını iyileştirmek ve anne ölüm oranını azaltmak amacıyla ilimizdeki eğitimciler ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Kağıtçı’nın desteğiyle sağlık çalışanlarına yönelik “Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimleri” gerçekleştirildi.

İnteraktif eğitim ile sağlık personeline güncel, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında bilgi- beceri kazandırılarak standart ve nitelikli hizmet sunumu sağlanmaktadır. Toplumu oluşturan kişilerin de üreme sağlığı konusunda bilgi ve becerileri geliştirilerek; sağlıklarını koruyabilir ve sağlık sorunlarını çözebilir hale getirmeleri hedeflenmektedir

HABER MERKEZİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş