RİZEYE YAKIŞMAYAN ÇİRKİN GÖRÜNTÜYÜ KAYMAKAM KALDIRDI

RİZEYE YAKIŞMAYAN ÇİRKİN GÖRÜNTÜYÜ KAYMAKAM KALDIRDI RİZE-ERZURUM KARAYOLU KENARINDA AYLARDIR HERKESİN GÖRDÜĞÜ ÇİRKİNLİĞİ İKİZDERE KAYMAKAMI MUSTAFA SALİH BAYRAM TEMİZLETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize-Erzurum karayolunun Kalkandere Hurmalık köyü mevkiindeki çirkin çöplük görüntüsü..

RİZEYE YAKIŞMAYAN ÇİRKİN GÖRÜNTÜYÜ KAYMAKAM KALDIRDI
Son Güncelleme: Bu Haber 273 views Whatsapp

RİZEYE YAKIŞMAYAN ÇİRKİN GÖRÜNTÜYÜ KAYMAKAM KALDIRDI

RİZE-ERZURUM KARAYOLU KENARINDA AYLARDIR HERKESİN GÖRDÜĞÜ ÇİRKİNLİĞİ İKİZDERE KAYMAKAMI MUSTAFA SALİH BAYRAM TEMİZLETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize-Erzurum karayolunun Kalkandere Hurmalık köyü mevkiindeki çirkin çöplük görüntüsü sosyal ve yazılı medyada yayınlanması üzerine çöplük temizlendi.

Karayolu kenarında uzun süre şantiyesi bulunan bir inşaat firması şantiyeyi boşaltıp gidince çöp enkazını ortada bırakmıştı. Karayolunda seyahat edenlerin ve sürücülerin tepki göstermesi sosyal medyada ve gazete haberlerinde yayınlanınca konuyu Kaymakam Mustafa Salih Bayram çözdü. Kalkandere ilçe sınırlarındaki çirkin görüntüyü yakıştıramıyoruz diyen İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram ilçedeki kamu kuruluşları araçları ve iş makineleriyle ortadaki rezalet çöplüğü 2 günlük çalışmayla kaldırarak güzel bir çevreye kavuşturdu.

Çirkin görüntü hakkında şikâyetçi olan sürücüler’ ’şikâyetimiz üzerine duyarlılık göstererek kısa sürede şantiye enkazı çöplüğü temizleten Kaymakamımız Mustafa Salih Bayram’a teşekkür ediyoruz. Böyle bir görüntü bölgemize ilçemize yakışmıyordu’’ dediler

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş