Pazar sporda Onursal Başkan Hüseyin Yangın ve ekibi seçilerek göreve geldiler.

Pazarspor ’da yeniden Hüseyin Yangın dönemi Abdullah UZUN 2022-23 sezonunda TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden ve tarihin en kötü sezonunu yaşayan Pazarspor Olağan Kongre yaptı. 19 Haziran 2021 tarihinde..

Pazar sporda Onursal Başkan Hüseyin Yangın ve ekibi seçilerek göreve geldiler.
Son Güncelleme: Bu Haber 226 views Whatsapp

Pazarspor ’da yeniden Hüseyin Yangın dönemi
Abdullah UZUN
2022-23 sezonunda TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden ve tarihin en kötü sezonunu yaşayan Pazarspor Olağan Kongre yaptı.

19 Haziran 2021 tarihinde yapılan kongrede iki aday yarıştı. Mustafa Taşkın 119 oy alırken, diğer aday Avukat Şafak Balta ise 111 oy aldı.

Bunun üzerine 3.lige düşen Pazarspor Olağan Genel Kurulu kararı aldı. 01.07.2023 Cumartesi(bugün) Saat 12.00 de Deniz konak otelinde Genel Kurul yapıldı.

Kongre öncesi adaylığını açıklayan İş İnsanı Ali Güney, Onursal Başkan Hüseyin Yangın’ın sürpriz bir şekilde aday olması nedeniyle Yangın lehine adaylıktan çekildi.

Tek aday ile gidilen Genel Kurulda Yangın, vermiş olduğu bir süre aradan sonra yeniden geri dönerek Pazarspor’a başkan seçildi.

Geçmiş yıllara oranla sönük geçen olağan kongreye protokolden Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa katıldı. Ak Parti İlçe başkanının bulunmadığı kongreye MHP ilçe başkanı, CHP ilçe başkanı ve Saadet Partisi ilçe başkanı katılım gösterdi.

Divan başkanlığını yapan Cevat Çiçek, katılım göstermeyen ilçe başkanları için “sanırım uykuda kaldılar” dedi.

Açılış, Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan kongre, Divan heyeti tespitinin ardından, Yönetim kurulu çalışma raporlar okunarak oylandı.2023-24,2024-25 tahmini bütçe açıklanarak ibra edildi.

Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Bozkurt’un raporları okumasının ardından katılımcılar tarafından ibra edildi.

Eski Başkan Mustafa Taşkın konuşmasında kulübün 4 milyon 600 bin tl borcunun diğer kulüplere göre az olduğunu, geçmiş yıllardan kaldığını, borcun çoğunun personel giderleri, hoca ve sporculara ait olduğunu ve sigorta borçlarının da bulunduğunu söyleyerek, katkıda bulunanların isim listesini okudu. Yeni Yönetime de başarılar diledi.

Ardından Onursal başkan salonun alkışlarıyla kürsüye çıkarak konuşmasını yaptı.

Daha sonra ise tek adayla yapılan olağan kongrede Onursal Başkan Hüseyin Yangın ve ekibi seçilerek göreve geldiler.

Yeni Başkan ve Yönetim Kurulu isim listesi

Başkan Hüseyin Yangın

Asıl Üyeler

Abdullah İslamoğlu,Vedat Naiboğlu,Uğur Aslan,Ali İslamoğlu,Recep Müftüoğlu,Hasan Telatar,Cengiz Tabak,Rasim Atabey,Osman Telatar,Ali Güney,Mahmut Naiboğlu,Hilmi Baltacı,Murat Karahan,Bülent Taşkın,Rıfat Uluşahin

Yedekler; Nurettin Altaylar,Polat Kanberoğlu,Adnan Çavuşoğlu,Ali Biber,Erdinç Yangın,Mustafa Bayar,Nazire Telatar

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş