PAZAR SPOR FINDIKLIDA KAMPTA

25 oyuncu kampa bulunuyor. Pazarspor Fındıklı’da Topbaşı yaptı Bu sezon TFF 3.lig 3.grupta mücadele edecek olan Pazarspor Fındıklı ilçesinde ilk etap kamp çalışmalarına aşladı. Teknik Direktör Kadir Kar yönetiminde 25..

PAZAR SPOR FINDIKLIDA KAMPTA
Son Güncelleme: Bu Haber 266 views Whatsapp

25 oyuncu kampa bulunuyor.

Pazarspor Fındıklı’da Topbaşı yaptı
Bu sezon TFF 3.lig 3.grupta mücadele edecek olan Pazarspor Fındıklı ilçesinde ilk etap kamp çalışmalarına aşladı. Teknik Direktör Kadir Kar yönetiminde 25 oyuncu kampta bulunuyor.
İlyas Gür
Bu sezon 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Pazarspor, sezon öncesi 1.etap kamp çalışmalarına Fındıklı ilçesi Gençlik Spor tesislerinde kampa girdi. Teknik Direktör Kadir Kar yönetiminde toplam 25 oyuncu kampta yer alıyor.
Pazarspor Asbaşkanı ve Futbol Şube sorumlusu Recep Müftüoğlu transfere şimdilik ara verdiklerini belirterek, “Şu ana kadar 8 oyuncu aldık, en az 10 oyuncu daha alacağız. Çaykur Rizespor’dan kamp son 4-5 oyuncu istedik. Onların durumuna göre yeni transferler yapacağız. Kamp çalışmalarına dün (Salı) başladık kampa 15 gün kalacağız. Ardından 2.etap kamp çalışmaları için Erzurum’ a gideceğiz” dedi
Pazarspor Teknik Direktörü Kadir Kar, Geçen sezon A takımda alt yapıdan gelen ve bu sezon alt yapıdan gele 65 oyuncu, bir tane başka takamdan gelip henüz sözleşme imzalamayıp deneyeceğimiz oyuncu ve 8 yeni transferle toplan 25 oyuncu kampa bulunuyor. Kampta bulunan alt yapıdan gelen oyunculardan beğendiklerimiz takımda kalacak, diğerlerini kiralık gönderip gelişimlerini takıp edeceğiz” dedi

ADMİN

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş