MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ İkinci yarıya iyi başlamadık İki takımda kazanmak için oynadı   Kaçkar TV stüdyolarında her hafta Salı günleri saat 21.00 yayınlanan ‘’TELE KULİS-SPORUN DİLİ’’ Programında Alaattin Onay ve..

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 148 views Whatsapp

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

İkinci yarıya iyi başlamadık İki takımda kazanmak için oynadı

 

Kaçkar TV stüdyolarında her hafta Salı günleri saat 21.00 yayınlanan ‘’TELE KULİS-SPORUN DİLİ’’ Programında Alaattin Onay ve Önder Demir yayın konuğumdu. Sorduğum sorulan sorulara verdiği cevapların özetleri aşağıdadır.

Onay ve Demirin açıklamalarından kesitler.

Ben bu maçtan çok keyf aldım. İki takımda kazanmak için oynadı. Mücadele üst düzeydeydi. Son dakikada Minçhev kafayla gol atsaydı biz kazanırdık. Akabinde Aytaç Kara90+6 da kafayla golü atsaydı biz kaybederdik. Böyle bir maç oynadık. Maçın hakkı beraberlikti.

İkinci yarıya iyi başlamadık. golü öyle bulduk.

Altı haftadır mağlup olmuyoruz. Üç hafta kendi sahamızda oynayacağız. Gaiçh kupa maçı dahil son dört maçta Sekiz gol attı. Güstova beni hayal kırıklığına uğrattı. Lig ve kupa uzun maraton. İlhan hoca kuradada İlhan Palut dikkat edin sakin, pozisyonlarda sabırlı bir teknik adam hedefi var.  Bir ön libora, bir 10 numara, Bir kanat, bir santrafor, birde sol bek, iddialıyız diyor o zaman kulüben iyi olacak.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş