ÇAYKUR RİZESPORUN HEDEFİ ÜST SIRALAR OLMALIDIR

https://gazete53.com/caykur-rizesporu…iralar-olmalidirÇAYKUR RİZESPORUN HEDEFİ ÜST SIRALAR OLMALIDIR Kaçkar TV de yayınlanan TELE KULİS- SPORUN DİLİ Programında Alaattin Onayın il dışında olması ve Önder Demirinde pro lisans için çalışmaları olduğundan yayına katılamadılar. ..

ÇAYKUR RİZESPORUN HEDEFİ ÜST SIRALAR OLMALIDIR
Son Güncelleme: Bu Haber 94 views Whatsapp

https://gazete53.com/caykur-rizesporu…iralar-olmalidirÇAYKUR RİZESPORUN HEDEFİ ÜST SIRALAR OLMALIDIR

Kaçkar TV de yayınlanan TELE KULİS- SPORUN DİLİ Programında Alaattin Onayın il dışında olması ve Önder Demirinde pro lisans için çalışmaları olduğundan yayına katılamadılar.  Akşamki canlı yayın konuklarım antrenör spor adamı Kenan Osma ve Spor yorumcusu, iş adamı Hasan Karaahmt oğlu bizleri kırmadılar yayına katılarak destekte bulundalar.

Yayın akışı sırasında sorduğum sorulara cevap verirken gelen mesajlar ada her iki yorumcu arkadaş cevaplayarak katkıda bulundular.

Çaykur Rizespor İstanbul deplasmanında İstanbul sporu net skorla yenerek (0-4) dört gol ile üç puanı alan taraf oldu. İlk golü ilk dakikalarda atan Atmacalar rahat bir şekilde dört gole ulaşarak puan cetvelinde iyi bir yere gelmek için adım atmış oldu. Taraftarın ada 25 hafta sonra bir deplasman galibiyeti daha yaşatmış oldu.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş