ÇAYKUR EMEKLİ DAİRE BAŞKANLARINDA ALAHATTİN PINARBAŞ VEFAT ETT

ÇAYKUR EMEKLİ DAİRE BAŞKANLARINDA ALAHATTİN PINARBAŞ VEFAT ETTİ. Rizenin Pazar İlçesinden olan, emekli İktisatçı hacı Alaattin Pınarbaş ( 75) iki yılı aşkındır sağlık sorunlarıyla ilgili tedavi görüyordu. Dün oturmakta olduğu..

ÇAYKUR EMEKLİ DAİRE BAŞKANLARINDA ALAHATTİN PINARBAŞ VEFAT ETT
Son Güncelleme: Bu Haber 219 views Whatsapp

ÇAYKUR EMEKLİ DAİRE BAŞKANLARINDA ALAHATTİN PINARBAŞ VEFAT ETTİ.
Rizenin Pazar İlçesinden olan, emekli İktisatçı hacı Alaattin Pınarbaş ( 75) iki yılı aşkındır sağlık sorunlarıyla ilgili tedavi görüyordu. Dün oturmakta olduğu Camiönü Mahallesindeki evinde çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden, Çaykur’dan emekli Satın Alma Dairesi Başkanı Alattin Pınarbaş’ın cenazesi bugün (Salı) Pazar Merkez Sahil camisinde öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazı ardından Sivrikale köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecek.
Mesut ve Murat Pınarbaş’ın babaları, Çaykur Baş Müfettişi ve eski Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, Çaykur Ankara Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş ve Çaykur Şube Müdürü Mehmet Pınarbaş’ında amca oğulları olan merhum Alaattin Pınarbaş’ın vefatı, Rize merkez, Pazar ilçesi ve Çaykur camiasında üzüntüye neden oldu. Kederli Pınarbaş ailesine başsağlığı ve sabrı cemiller diliyorum. Allah rahmet eylesin.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş