ÇAYKUR BAYRAMDA’DA TAM KAPASİTE YAŞ ÇAY ALIMLARINA DEVAM DİYOR

ÇAYKUR BAYRAMDA’DA TAM KAPASİTE YAŞ ÇAY ALIMLARINA DEVAM DİYOR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve kurban kesiminin yoğunlukta yaşadığı birinci günün sonrasında, ikinci sürgün yaş çay..

ÇAYKUR BAYRAMDA’DA TAM KAPASİTE YAŞ ÇAY ALIMLARINA DEVAM DİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 471 views Whatsapp

ÇAYKUR BAYRAMDA’DA TAM KAPASİTE YAŞ ÇAY ALIMLARINA DEVAM DİYOR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve kurban kesiminin yoğunlukta yaşadığı birinci günün sonrasında, ikinci sürgün yaş çay alımlarına hiç ara vermeden tam kapasite olarak devam ediyor. Kurban bayramı öncesi Rize’nin Güneysu İlçesi ve Büyükköy Beldesinde meydana gelen büyük çapta sel afetinden bir hayli zarar gören, Çaykur’a ait Anbarlık ve Büyükköy Çay fabrikalarında hiç ara vermeden yapılan yoğun çalışmalara sonucu bu iki fabrikada da yaş çay üretimine geçilmenin sevinci yaşanıyor.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Çaykur, 1’inci sürgünde tarihinin en yüksek rakamına sahip yaş çay alımını gerçekleştirerek yeni bir rekoru hayata geçirmişti. Çaykur, Rize’nin bir kısım ilçe, belde, mahalle ve köylerinde yaşana sel felaketine rağmen tüm kadrosuyla geçe gündüz aralıksız yapılan çalışalar sonucunda hiç bir üreticinin mağdur olmaması için ikinci sürgüne de tam hazırlıklı giriş yaptı.

Rize’de aralıksız iki gün devam eden aşırır yağışlarının sonucunda meydana gelen sellerinin ardından Çaykur yönetimi tarafından yapılan hızlı çalışmalar sonucunda, Çaykur’da yaş çay alımının yapıldığı bölgenin tümünde 2’cı sürgün yaş çay alımlarına tam kapasite olarak fabrikalarda üretim aksamadan devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere, Rize’de metrekareye yağan 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlardan Çaykur’a ait Büyükköy ve Ambarlık Çay Fabrikaları da etkilenmişti. Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM ve ekibinin sıkı koordinesi ile sürdürülen çalışmalarla fabrikalar tam kapasite yeniden üretime alındı.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, 1’inci sürgünde olduğu gibi beraberinde, Genel Müdür Yardımcıları ve Çaykur Daire Başkanları ile birlikte fabrika ve alım yerlerini denetlemeyi sürdürüyor. Alım ve üretimin aksamadan tam kapasite sürdürülmesi için çalışma yürüten Genel Müdür ve ekibi erken saatlerden itibaren Rize, Trabzon ve Artvin’de denetimlerini sürdürüyor. Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, bu vesileyle üreticilerin, tüketicilerin, çalışanların ve sanayicilerin mübarek kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Youtup     gazete53    abone olunuz

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.