ÇAYELİ VE MADENLİ MHP ‘Lİ BAŞKANLAR MAZBATALARINI ALDI

http://: https://gazete53.com/cayeli-ve-madenl…zbatalarini-aldi/ ‎ÇAYELİ VE MADENLİ MHP ‘Lİ BAŞKANLAR MAZBATALARINI ALDI İSMET KÖSOĞLU ÇAYELİ-31 Mart yerel seçiminde yeniden Çayeli Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Çiftçi ile Madenli Belediye Başkanı Mustafa Çalışkan..

ÇAYELİ VE MADENLİ MHP ‘Lİ BAŞKANLAR MAZBATALARINI ALDI
Son Güncelleme: Bu Haber 102 views Whatsapp

http://: https://gazete53.com/cayeli-ve-madenl…zbatalarini-aldi/ ‎ÇAYELİ VE MADENLİ MHP ‘Lİ BAŞKANLAR MAZBATALARINI ALDI

İSMET KÖSOĞLU

ÇAYELİ-31 Mart yerel seçiminde yeniden Çayeli Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Çiftçi ile Madenli Belediye Başkanı Mustafa Çalışkan mazbatalarını alarak göreve başladı.

İkinci kez Belediye Başkanı seçilmesi ve mazbatayı alması dolayısıyla bir açıklama yapan MHP’li Başkanı  ’ Hayırlısıyla yeni dönem için mazbatamızı aldık. İkinci dönemimiz için bismillah dedik ve meclis üyesi arkadaşlarımızla yeniden yola çıktık. Partimize yeni kazandırmış olduğumuz Madenli Belediyesi Başkanı Mustafa Çalışkan’da mazbatasını aldı o da bizler gibi göreve bismillah dedi. Rabbim bizleri utandırmasın. Daha bir şevkle hizmete devam edeceğiz inşallah’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş