AKP RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR’’HALKA RAĞMEN İŞ YAPILMAZ’’

AKP RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR’’HALKA RAĞMEN İŞ YAPILMAZ’’ AYAR’’İKİZDERE DE YAPILMASI PLANLANAN HES’E HALKIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA BİZDE KARŞIYIZ’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere’de yapılmak istenen Dereköy HES’e AKP Rize İl Başkanı..

AKP RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR’’HALKA RAĞMEN İŞ YAPILMAZ’’
Son Güncelleme: Bu Haber 170 views Whatsapp

AKP RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR’’HALKA RAĞMEN İŞ YAPILMAZ’’

AYAR’’İKİZDERE DE YAPILMASI PLANLANAN HES’E HALKIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA BİZDE KARŞIYIZ’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere’de yapılmak istenen Dereköy HES’e AKP Rize İl Başkanı ve teşkilatı köydeki araziden HAYIR sesleriyle istemiyoruz dediler.

AKP Rize İl teşkilatının ‘HES yapılmasın’ eylemi Erdoğan’ın memleketinde yoğun ilgi gördü. Rize’nin İkizdere ilçesinde yapılması planlanan HES projesine AKP’lilerin karşı çıkması yöre halkının haklılığına destek oldu. AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin başta olmak üzere Rize’den birçok AKP’li Belediye ve İlçe Başkanı ilçe teşkilatı projenin yapılmaması için toplanarak basın açıklamasında bulundular. İkizdere ilçesine bağlı Dereköy mevkiinde Reis Holding tarafından yapılması planlanan 87 MW gücündeki HES projesine karşı AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, parti teşkilatı ile birlikte HES yapılması düşünülen yerde basın açıklaması yaptı.

“HALK İSTEMİYORSA OLMAZ ”

AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar “Bu alanlarda yapılacak HES projelerinin fayda maliyet analizlerine bakıldığında o günün şartlarına göre gerçekliliği ortadan kalkmıştır. Neticede yola çıkılmış, süreci doğru yönetmek durumundayız. 28 Kasım bir çevresel değerlendirme toplantısı yapılacak. Halkın toplantıya katılımın, stratejik olarak gerektiğini biliyoruz. Birilerinin o toplantının yapılmaması yönünde yapacakları faaliyetlerine de müsaade etmeyelim. O toplantı yapılacak ki, o toplantıda olumsuzluklar kayda alınacak. Kayda alınmalar yargı sürecinde elimizi güçlendirecektir. Gelişen ve değişen şartlarda biz zararın neresinde dönersek kardır misali, bu projenin yapılmamasını düşünüyoruz. Bölgenin tamamı, diğer partileri yöneticileri de aynı düşünüyor.

Çünkü halka rağmen iş yapılamaz. AK Partiyi AK Parti yapan en büyük faktörlerden biri zaten budur. Halk ne diyorsa onu planlayan bir partiyiz. Proje 12 kilometre bir tünel ve o tünelden çıkan tüm malzemelerin döküleceği alanlar tamamını işgal ederek, yok edecek. Burada turizm çalışmalarının yok olmasını istemeyiz. Bütün bunlara baktığımız zaman halkın da talepleri bu yöndedir. Onlar da halk da aynı düşüncede. O zaman bu proje olmayacak diyoruz. Halkımız rahat olsun. Bunu istismar etmeye kalkanlara fırsat vermemesi gerektiğinin altını çiziyorum. Çünkü onların

amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Biz bağcıyı da dövdürmeyiz, üzümü de yeriz ‘’dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş