KÖSOĞLU’’TÜRK KÜRT AYRIMI YAPAN BU MİLLETİN DÜŞMANIDIR’’

GAZETECİ İSMET KÖSOĞLU BELEDİYE MECLİSİ KARARIYLA HAKKÂRİ’NİN FAHRİ HEMŞERİSİ KABUL EDİLDİ KÖSOĞLU’’TÜRK KÜRT AYRIMI YAPAN BU MİLLETİN DÜŞMANIDIR’’ FAİK BAKOĞLU RİZE-Rizeli gazeteci İsmet Kösoğlu yazdığı yazı ve haberleriyle Hakkâri Karadeniz..

KÖSOĞLU’’TÜRK KÜRT AYRIMI YAPAN BU MİLLETİN DÜŞMANIDIR’’
Son Güncelleme: Bu Haber 302 views Whatsapp

GAZETECİ İSMET KÖSOĞLU BELEDİYE MECLİSİ KARARIYLA HAKKÂRİ’NİN FAHRİ HEMŞERİSİ KABUL EDİLDİ

KÖSOĞLU’’TÜRK KÜRT AYRIMI YAPAN BU MİLLETİN DÜŞMANIDIR’’

FAİK BAKOĞLU

RİZE-Rizeli gazeteci İsmet Kösoğlu yazdığı yazı ve haberleriyle Hakkâri Karadeniz arasında köprü olmuştu. Bölgedeki internet sitesi ve gazetelerde yayınlanan Hakkâri ile ilgili haberleri sonrası Hakkâri Belediye Meclisinin oy birliği kararıyla Fahri Hemşeri kabul edildi.

Hakkâri Belediye Başkanı İdris Akbıyık imzalı Fahri Hemşeri Beratında’’ Şehrimizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine ve tanıtımına önemli hizmet ve katkılar sağlayan, Hakkâri’miz için pozitif lobicilik yapan ve Hakkâri’deki gelişmeleri ulusal kanallarda tanıtan, hemşerilerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı Gazeteci-Yazar Sn. İsmet Kösoğlu’na 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin(r) bendi uyarınca Hakkâri Belediyesi Meclisinin 09.03.2022 tarih ve 2022/18 sayılı kararı ile FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI verilmesi Oybirliği ile kabul ediliştir. İdris Akbıyık Hakkâri Belediye Başkanı’’ yazıldı.

Fahri Hemşerilik Beratı hakkında açıklamada bulunan Gazeteci İsmet Kösoğlu’ yurdumuzun her tarafı cennettir. Bu cennet köşelerden biriside güneydoğu köşemizdeki Hakkâri şehrimiz. Gazeteci olarak gezmeyi seven birisiyim. Yolum birkaç ay önce Hakkâri’ye düştü. Orada güzel ağırlandık. Anadolu misafirperverliğini orada daha yakından gördüm. Haberlerimde yer verdiğim Hakkâri’deki çalışmaları gören, ilgi gösteren Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık beyin Fahri Hemşerimiz olurmusun teklifini memnunlukla kabul ettim. Hakkâri Belediye Meclisi tarafından Oybirliği ile alınan Fahri Hemşerilik Beratını Rize’ye gönderdiler. Hemşeri olmaktan memnunum. Kış turizmi için önemli merkez olması gereken huzur kenti Hakkâri ve hemşerilerim için daha çok tanıtıcı haberlere yer vermeyi düşünüyorum. Hakkâri’de hayat var sloganı benim içinde geçerli olacak’ ’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş