VALİ BİLMEZ MAKAMINDA OTURMUYOR

VALİ BİLMEZ MAKAMINDA OTURMUYOR İSMET KÖSOĞLU VAN-Rize İkizdere eski Kaymakamı bugünkü Van Valisi Mehmet Emin Bilmez başarılı çalışmalarını devam ettiriyor. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, 31 Temmuz..

VALİ BİLMEZ MAKAMINDA OTURMUYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 314 views Whatsapp

VALİ BİLMEZ MAKAMINDA OTURMUYOR

İSMET KÖSOĞLU

VAN-Rize İkizdere eski Kaymakamı bugünkü Van Valisi Mehmet Emin Bilmez başarılı çalışmalarını devam ettiriyor. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, 31 Temmuz 2021’de meydana gelen selden etkilenen Van’ın Başkale İlçesi Esenyamaç Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkale Kaymakamı Asım Solak ve Esenyamaç Muhtarı Ayhan Korkmaz tarafından köy meydanında karşılanan Vali Mehmet Emin Bilmez sorunları ve istekleri dinledi.31 Temmuzda meydana gelen selden hemen sonra devletin tüm imkânlarıyla bölgeye ulaşarak çalışmalara başladığını söyleyen Vali Mehmet Emin Bilmez, bundan sonra da gerekli çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Daha sonra Vali M. Emin Bilmez ve beraberindekiler, Esenyamaç Mahallesi’nin yeni muhtarlık hizmet bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Selden evleri hasar gören vatandaşlar için kurulan konteynerlerde inceleme yapıp vatandaşlarla sohbet etti. Vali Mehmet Emin Bilmez ve beraberindeki heyet Esenyamaç Mahallesi İlk ve Ortaokulu’ndaki öğretmenleri de ziyaret ederek bir süre görüştükten sonra programı tamamladı.

Vali Mehmet Emin Bilmez’in Başkale ilçesindeki incelemesinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, AFAD İl Müdürü Ali İhsan Körpeş, Tarım Orman Müdürü İbrahim Görentaş, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Kemal Atlı, DSİ 17. Bölge Müdürlüğü yetkilileri de hazır bulundu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş