6 kiloda Rizeli Muhammet Sıraç Öksüz Türkiye şampiyonu olarak milli takıma yükseldi.

Rizeli M. Sıraç Öksüz Kick Boksta Türkiye Şampiyonu Oldu Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliğinin (WAKO) desteğiyle, Türkiye Kick Boks Federasyonunca Artuklu..

6 kiloda Rizeli Muhammet Sıraç Öksüz Türkiye şampiyonu olarak milli takıma yükseldi.
Son Güncelleme: Bu Haber 287 views Whatsapp

Rizeli M. Sıraç Öksüz Kick Boksta Türkiye Şampiyonu Oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliğinin (WAKO) desteğiyle, Türkiye Kick Boks Federasyonunca Artuklu Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya, 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcu katıldı.
İstanbul bölgesinden şampiyonaya katılan alt minik kategor,isinde 36 kiloda Rizeli Muhammet Sıraç Öksüz Türkiye şampiyonu olarak milli takıma yükseldi. Belediye İş sendikası Rize- Artvin eski bölge başkanlığı yapan Muammer Öksüz’ ün yeğeni. Ofisimizi dedesi Muammer Öksüz ile ziyarete gelen M. Sıraç Öksüz hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.
3.5 yıldır Kick Boks yaptığını kaydeden minik sporcu Muhammet Sıraç Öksüz, bu spordan zevk aldığını, sporun yanında da eğitimini devam ettirdiğini söyledi. Şu ana kadar 2 altın bir gümüş madalya aldığını kaydeden M. Sıraç Öksüz milli takıma seçildiğini, önce Avrupa, sonra Dünya şampiyonu olmak istediğini söyledi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş