Zıt Kardeşler Firar’da kahkahaya boğdu

Saray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Zıt Kardeşler Firarda’ adlı tiyatro oyunu Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Yalçın Özden’in yazdığı..

Zıt Kardeşler Firar’da kahkahaya boğdu
Son Güncelleme: Bu Haber 93 views Whatsapp

Saray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Zıt Kardeşler Firarda’ adlı tiyatro oyunu Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Yalçın Özden’in yazdığı ve Salih Ünal’ın yönettiği ‘Zıt Kardeşler Firar’da’ adlı tiyatro oyunu Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Yalçın Özden’in başrolünü üstlendiği oyunda, ninelerini görmek için hızlı trenle İstanbul’a gelen iki kardeşin başından geçen olaylar mizahi bir dille anlatıldı.

Salonu dolduran tiyatroseverler oyunu keyifle izlerken, finalde oyuncuları ayakta alkışladı.

Oyun sonunda Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, Saraylılara keyifli bir akşam yaşatan oyunculara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş