ZENGİNBAL KARDEŞLERİN ANNESİ DUALARLA DEFNEDİLDİ

ZENGİNBAL KARDEŞLERİN ANNESİ DUALARLA DEFNEDİLDİ Zenginbal kardeşlerin en acı günü. Rize eski Milli Eğitim Müdürlerinden merhum Mehmet Zenginbal’ın eşi hacı Fatma Zenginbal yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu hakkın rahmetine..

ZENGİNBAL KARDEŞLERİN ANNESİ DUALARLA DEFNEDİLDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 2.776 views Whatsapp

ZENGİNBAL KARDEŞLERİN ANNESİ DUALARLA DEFNEDİLDİ

Zenginbal kardeşlerin en acı günü. Rize eski Milli Eğitim Müdürlerinden merhum Mehmet Zenginbal’ın eşi hacı Fatma Zenginbal yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu hakkın rahmetine kavuştu.

Çaykur Genel Müdürlüğü Müfettişlerinden Ahmet Zenginbal, Macit, Ahmet, Ebubekir, Recep Ali, Ömer Faruk, Hamdi ve Muhammet Sait Zengilbal kardeşlerin vefat eden anneleri, hacı Fatma Zenginbal hanımefendinin cenazesi bugün (Cumartesi) Ardeşen Merkez camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası, Ardeşen eski Armutlu köyündeki aile kabristanlığına dualarla defnedildi.

Zenginbal ailesinin merhume annelerinin cenazesine, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karaoğlu, bir kısım Çaykur Daire Başkanları, çok sayıda Çaykur Çay Fabrika Müdürü ve Çaykur çalışanlarıyla, Rize ve Ardeşen ilçesinden kalabalık bir cemaat topluluğu katıldılar. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş