YÖRESEL ÜRİN ÇARŞISINDA ÇALIŞMA

İKİZDERE YÖRESEL PAZAR ÇALIŞMASINDA SONA DOĞRU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- İlçe merkezinde Belediye tarafından yapımına başlanan ‘Yöresel Pazar ve dinlenme alanı ’çalışması devam ediyor. Çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan İkizdere MHP..

YÖRESEL ÜRİN ÇARŞISINDA ÇALIŞMA
Son Güncelleme: Bu Haber 249 views Whatsapp

İKİZDERE YÖRESEL PAZAR ÇALIŞMASINDA SONA DOĞRU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- İlçe merkezinde Belediye tarafından yapımına başlanan ‘Yöresel Pazar ve dinlenme alanı ’çalışması devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan İkizdere MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Giriş kule ve kamelya araları peyzaj çalışmaları devam ediyor. Kamelya aralarına yöremizin geçim kaynaklarından olan “organik” çay ekimi yaparak yaz kış yeşil kalmasını sağlayacağız hem de ürettiğimiz çaylardan belediyemizin iç çay tüketimine katkı sağlayacağız. Bu çalışmada çay fidanlarımızı ve organik gübremizi tedarik etmemizde destek olan Çayeli ziraat odası Başkanı aynı zamanda MHP Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu başkanıma, İkizdere Belediyesi fen işleri ekibime ve sevgili dostum Hasan Kuy’ a teşekkür ederim’’dedi.

Yöresel Pazar çalışmasında yöresel ürünlerin satılıp tanıtımı yapılacak ahşap işyerlerinin Haziran ayına kadar tamamlanacağı ve hizmet vereceği açıklandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş