YOLUN SONU GÖRÜNDÜ

necatidili@hotmail.com.    GÖZLEM NECATİ DİLİ YOLUN SONU GÖRÜNDÜ Çaykur Rizespor Kendi sahasında Ligin bitimine üç hafta kala Tuzla sporu konuk etti. Bu müsabakadan sonra  Çaykur Rizespor’un biri dış saha Göztepe, diğeri..

YOLUN SONU GÖRÜNDÜ
Son Güncelleme: Bu Haber 256 views Whatsapp

necatidili@hotmail.com.    GÖZLEM NECATİ DİLİ

YOLUN SONU GÖRÜNDÜ

Çaykur Rizespor Kendi sahasında Ligin bitimine üç hafta kala Tuzla sporu konuk etti. Bu müsabakadan sonra  Çaykur Rizespor’un biri dış saha Göztepe, diğeri iç saha Altınordu maçı kalıyor.
Rizespor maça bir başladı. Pir başladı. İlk dakikadan itibaren rakip sahada gol arayan taraf oldu. İlk dakikalarda rakip kaleyi devamlı yokladı. Oyunun başında golle başlayarak rakibinin direncini kırmak istiyordu.

Dakikalar 15’i gösterirken gelişen atakta kaleciden dönen topu Bolasie golle süsledi. Baskısını artıran Çaykur Rizespor gecen hafta penaltıları kaçıran Bolasie bu kez affetmeyerek gollerini atarak Rizespor’u 27. Dakikada rahatlıyordu.

Tribünlerde gözlerde Sakarya sporu takipteydi. Her hafta yazdığımız gibi bu haftada 5640 kişi tribünde yerlerini almıştı. Takım şampiyonluğa oynuyor bir üst tura çıkmanın hazırlığını yapıyor stadın yarısı dolmadı.

Maça gelince Çaykur Rizespor iki golü bulmuşken ilk yarının uzatmalarında üçleyerek devreyi tamamladı. Rahat bir nefes alıyordu.

İkinci yarıda Tuzla spor 65. Dakikada kazandığı penaltısını Rize kalecisi Zafer gole izin vermedi. J. Adeniye’ninPenaltı atışında Zafer yatarak topu kornere attı. Tuzla spor 76. Dakikada A. Leya farkı ikiye indirdiyse de Benhur yine tamamlayarak farkı yine üçe çıkardı. 88. dakikada A. Leya Tuzla spor adına farkı yine ikiye indirdi.

Müsabakayı Çaykur Rizespor 4-2 sonuçla kazandı. Sakarya spor da Pendik sporu 3-2 mağlup etmişti Rize spor puanını 66 yaparken Pendik spor galibi Sakarya spor Puanını 62 yaparak Pendik spor ile yer değiştirdi. Pendik sporda mağlubiyetinin ardından puanı 61. Kalmış oldu. Çaykur Rize spor Sakarya spora Dört puan fark atarken, Pendik spora beş puan fark atmış oldu.

Yolun sonu göründü diyebiliriz,

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş