YOL İÇİN PEHLİVANTAŞI YOK EDİLDİ

YOL İÇİN PEHLİVANTAŞI YOK EDİLDİ DUBLE YOL İÇİN EVLER, İŞYERLERİ VE CAMİ KALDIRILDI. ELEKTRİK TRAFOSUNUN EVİN ÖNÜNE KONULMASINI MAHALLE HALKI İSTEMEYEREK TEPKİ GÖSTERDİ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize merkez Pehlivan tası Mahallesi..

YOL İÇİN PEHLİVANTAŞI YOK EDİLDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 445 views Whatsapp

YOL İÇİN PEHLİVANTAŞI YOK EDİLDİ

DUBLE YOL İÇİN EVLER, İŞYERLERİ VE CAMİ KALDIRILDI. ELEKTRİK TRAFOSUNUN EVİN ÖNÜNE KONULMASINI MAHALLE HALKI İSTEMEYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize merkez Pehlivan tası Mahallesi yapılan duble yol uğruna caddede bulunan bütün binalar ve bir caminin ortadan kaldırıldığı görüldü.

Mahallede aynı cadde üzerindeki birçok ev, işyeri, sağlık evi ve Caminin Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından istimlak edilerek kaldırılması Pehlivan tası Mahalle merkezinin yok olmasına sebep oldu. Pehlivan tası Mahallesi Muhtarı Harun Feyiz’’ mahalle halkının caddenin tamamen kaldırılmasından sonra bazı mezarlarında kaldırılmasına ve eski yol kenarında bulunan evlerin hemen önüne Elektrik Trafosu konulmak istenmesine haklı olarak karşı çıkıldı. Mahalle insanımız ve o evlerin sakinleri mevcut trafonun yol güzergâhına denk geldiği için yıkılacağını ve yerine bir trafo konulmak istendiğini gördük.

Eve yakın Trafo istemiyoruz

Yeni trafo eve 10 metre uzaklıkta olmamalı, Bizler istemiyoruz diyerek tepki gösterdiler’’ dedi. Mahalle halkından Ömer Yılmaz, Mustafa Yılmaz’ ’bu trafoyu evimizin önünde istemiyoruz. Burada mezarlarımız dahi yol geçecek diye kaldırıldı, camimiz kaldırıldı bir şey demedik ama bu elektrik trafosunun burada konulmasını istemiyoruz. Başka daha uygun yerler var oraya konulsun. Yüklenici müteahhit işin maliyetinden kaçarak bizim evin önüne trafo koymak istiyor, biz bunu istemiyoruz’ ’dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş