YILLARDIR KAPALI YOL AÇILDI

YILLARDIR KAPALI YOL AÇILDI -KAYMAKAM ALPER BALCI GÜVENLİKTEN DOLAYI UZUN SÜREDİR KAPALI OLAN YOLU AÇTIRDI İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-Diyadin ilçesinde güvensizlik dolayısıyla uzun süredir trafiğe ve yaya ulaşımına kapalı olan İnönü..

YILLARDIR KAPALI YOL AÇILDI
Son Güncelleme: Bu Haber 364 views Whatsapp

YILLARDIR KAPALI YOL AÇILDI

-KAYMAKAM ALPER BALCI GÜVENLİKTEN DOLAYI UZUN SÜREDİR KAPALI OLAN YOLU AÇTIRDI

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-Diyadin ilçesinde güvensizlik dolayısıyla uzun süredir trafiğe ve yaya ulaşımına kapalı olan İnönü Caddesi Kaymakam ve Belediye Başkanı Alper Balcı’nın talimatlarıyla trafiğe açıldı. Güvenlik nedeniyle yıllardır kapalı olan İnönü Caddesinin açılması vatandaşı memnun etti.

Geçtiğimiz yıllarda güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılan İnönü Caddesi üzerindeki yol, Kaymakam/Belediye Başkanı Alper Balcı’nın talimatıyla trafiğe açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kaymakam Alper Balcı, ’Diyadin İlçe Jandarma Komutanımız Yzb. Sinan Yıldız ile görüşmeler yaptık. Vatandaşlarımızın isteklerini de göz önüne alarak aldığımız kararla tekrardan yolun araç ve yaya trafiğine açılması kararını aldık.. Diyadin’ in artık huzur ve güven kentidir. Yıllardır kapalı olan yolumuzun artık gönül rahatlığı ile açtık tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun’ dedi.

Kapalı olan yolda barikatların kaldırılması ve düzenleme konusunda Diyadin İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Sinan Yıldız’ a teşekkür eden Kaymakam ‘ Diyadin hak ettiği güzelliklere kavuşacaktır’ dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş