YILLARA MEYDAN OKUYAN RESİM

YILLARA MEYDAN OKUYAN RESİM Şiyah Beyaz resimlerin olduğu yıllara ait bir nostalji resmi yıllara meydan okuyan bu resmi bizlerde tarihe not düşsün diye yayınlamaya çalıştık. Bu değerli resimleri şahsıma eski..

Son Güncelleme: Bu Haber 342 views Whatsapp

YILLARA MEYDAN OKUYAN RESİM

Şiyah Beyaz resimlerin olduğu yıllara ait bir nostalji resmi yıllara meydan okuyan bu resmi bizlerde tarihe not düşsün diye yayınlamaya çalıştık.

Bu değerli resimleri şahsıma eski arkadaşım ve Ses Sinemanın emektar makinisti şevki kolçak tarafından ulaştırıldı.

Bu serileri zaman içeresinde yayınlamaya çalışacağım. Hazırlık aşamasında olanları derliyorum.  Bu tarihi resim ses sineması önünde çekilmiş olup o döneme ait olan Murat 124 taksi nin önünde bu tarihi resmi çekmişler. Hacı Kemal Dili o dönemlerde Hacı kemal Dili nin arabasının önü aynı zamanda Hacı Kemal dili uzun zamanda Ses sinemasının Makinistliğini yapmıştı.

Soldan sağa doğru

Şevki KOLÇAK. Makinist, Kasap Eren Karaca Orhan Beyhan Beyhanlar oto tamirhane işletmecisi,  Hasan Karakan  ses sineması işletmecisi ve Kemal Dili taksici ve ses Sineması Makinisti

YAKLAŞIK 1977-78 TARİHİNDE ÇEKİLEN RESİM

NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş