YILLAR ÖNCESİ SERİ LERİ DEVAM EDİYOR 4. BÖLÜM

YILLAR ÖNCESİ NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden O yıllarda futbol bölgesel eleme maçları vardı. Diyen Zafer Kanburoğlu resimlere bakarak o yılları tekrar hatırlayarak bizlerle aktarmaya başladı. Elendiğiniz takımlardan..

YILLAR ÖNCESİ SERİ LERİ DEVAM EDİYOR 4. BÖLÜM
Son Güncelleme: Bu Haber 281 views Whatsapp

YILLAR ÖNCESİ

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

O yıllarda futbol bölgesel eleme maçları vardı. Diyen Zafer Kanburoğlu resimlere bakarak o yılları tekrar hatırlayarak bizlerle aktarmaya başladı. Elendiğiniz takımlardan futbolcu alabiliyordunuz. Bizde o yıllarda Samsun, Giresun, Ordu, Takımlarını elemiştik. Samsundan Osman Arpacıoğlu yine Samsundan Aydın Ordudan kaleci Tamer, Giresun dan Muhlis ve Hüseyin i kadromuza aldık. Antrenörümüz Tuncay Mataracı Konya da Gurup birincisi olarak finale kaldık diyerek sözlerini sürdüren Kanburoğlu: Finalde Ankara da 2- 0 galipken gollerimizi Osman Arpacıoğlu ve ben ( zafer Kanburoğlu ) attık. Müsabakayı 4-2 Ankara Karmasına kayıp ettik ve Türkiye 2. Olduk dedi.

RESİMDEKİLER: Tuncay Kanburoğlu,( antrenör ) ,Zafer Kanburoğlu. Osman Arpacıoğlu, Kaleci Tamer, Sedat, Mahmut, Hüseyin   OTURANLAR: Erkan, Mustafa , Muhlis , Hamit, Önder , Mustafa , Aydın

RİZEDEKİ BİR MÜSABAKA ÖNCESİ

ZAFER KANBUROĞLU’ NUN HATIRALARINDAN BİR YAPRAK

Zafer Kanburoğlu nun arşivinden

Rize sporda 1971 yılında Rize oynadığımız bir maç öncesi çekilen bir fotoğraf karedekiler Zafer Kanburoğlu, Cahit ve Ayhan   ( not 2. nolu resim )

46 YIL ÖNCESİ

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

Yeşil Sarı forma ile Rize Amatör takımı . Zafer Kanburoğlu : O sene Rize il Şampiyonluk kadrosu 1961 -1962 sezonunda Kadro şöyle : Soldan sağa : Önder , Zafer , Muzaffer , Ahmet , sadık , Mahmut  OTURANLAR : Sedat ,  Hamit , Yavuz , Hamit , Turgut ( 3 nolu resim )

1970- 1971 SENESİ

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

Profesyonel Rize spor takımı Diyen Kanburoğlu : !970- 1971 senesinde bir maç öncesi Rize Atatürk stadyumunda Hatay maçı öncesi netice 1-0 maçı kazandık ve golü de ben attım dedi.

AYAKTAKİLER: Orhan Hoca ( Teknik direktör ) Hoca Mustafa ,Zafer Ali Kemal, Yakup , aydın, Ahmet , C Ahmet Şamlı Antrenör OTURANLAR :Erbil , Tuncer , Hayri , Fatih , Tefik    ( 4 Nolu resim )

Yine Zafer Kanburoğlu’nun arşivinden ve de resimlere bakarken bizlere şöyle dedi: Bir maç öncesi. Gösteri müsabakasından önce çekilen bir resim. Resimdekiler: Zafer Yakup, Gırgır Ahmet  ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

AMATÖRE GÖNÜL VERENLER

Osman SARIMEHMET Rize ASKF başkan yardımcısı ve Sağlık spor kulüp başkanı. İdris OCAK Rize Belediye spor genel koordinatörü ve Rize futbol saha komiserleri başkan yardımcısı Ekrem Orhon futbol sahasında oynanan bir müsabakayı birlikte izlerken

Yazı kaleme alındığı tarihlerde Osman SARIMEHMET O zamanda o zamanlarda Rize ASKF başkan yardımcılığı görevinde bulunmaktaydı.

Resimdeki futbol sahası Rize Ekrem Orhon Futbol sahasıydı. Bir maç öncesi iki futbol adamı maçtan önce kenarda oturdular bizde bu resmi o zamanlarda tarihe not düşelim dedik.

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDULLAH KALAFAT OĞLU

Araştırma yazılarımız yıllar önce kaleme alınmış olup yeniden yayınlıyoruz.

Abdullah Kalafatoğlu şu an Rize Pazar sporda yardımcı hoca görevini yapmaktadır bu tarih ise 20.08.02022

ABDULLAH KALAFAT OĞLU ( 5 )  Rize amatörüne gönül veren hocalarımız Bu serimizde amatörün içinde uzun yıllar olan, Futbolculuktan tut hakemlik ve antrenörlük yapan Abdullah Kalafatoğlu’ nu kaleme aldık.

ABDULLAH KALAFATOĞLU KİMDİR?

Rize amatörüne gönül veren hocalarımız

Bu serimizde amatörün içinde uzun yıllar olan, Futbolculuktan tut hakemlik ve antrenörlük yapan Abdullah Kalafatoğlu’ nu kaleme aldık. Bu yazı dizimizde ulaşabildiğimiz bütün hoca arkadaşlarımızı aktarmaya çalışacağız.

ABDULLAH KALAFAT OĞLU KİMDİR?

1973 yılı Rize doğumluyum kurtuluş ilkokulu, Zihni Derin ortaokulu, Rize lisesini bitirdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi RMYO 1997 çay experliği mezunuyum. Hemen akabinde Karadeniz Teknik Üniversitesi RMYO işletme bölümünüzden 2000 yılında mezun oldum. Bu bölümün devamını Anadolu Üniversitesi yönetim ve organizasyon bölümünü bitirerek lisans mezunu oldum. 2017 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çayeli eğitim fakültesinden pedagojik formasyon belgemi aldım.

Halen  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi beden eğitim ve spor yüksekokulu spor yöneticiliği bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Evliyim, Nehir ve Derin adında 2 kız çocuğu babasıyım. Sportif öz geçmişim ise 10 yıl amatör olarak futbol oynadıktan sonra, yaşadığım sakatlık sonucunda futboldan kopamadığım için hakem olmaya karar verdim.

Hakemliğim 13 yılı profesyonel olmak üzere 15 yıl sürdü süper lig, 1. ,2. , 3. ,ve amatör liglerde hakem, yardımcı hakem ve 4. Hakem olarak görev yaptım. Hakemliği bıraktıktan sonra antrenörlüğüne başladım. Sırasıyla ÇAYKUR spor , ( U – 16 grubu ile il şampiyonluğu yaşadık ), Kopuzlar Vakfı Veliköyspor (2013 / 2014 ve 2014 / 2015 Fut sal il şampiyonluğu yaşadık 2014 yılında Kocaeli’nde düzenlenen Türkiye Fut sal şampiyonasında 5. Olduk. Ayrıca futbolda amatör büyükler kategorisinde play off oynama başarısını yakaladık, Sarıkamış Belediye spor, yardımcı çalıştırıcı olduğum kulüple il şampiyonluğu yaşayıp oynanan baraj müsabakasını 1 – 0 kazanıp bölgesel amatör ligine yükselme başarısını gösterdik ), Madenli Belediye spor ( A genç takımla şampiyon olup 2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye yükseldik)kulüplerinde teknik sorumlu ve çalıştırıcı olarak görev aldım. 2014 yılından 2017 yılına kadar 3 yıl Türkiye Futbol Federasyonunun Rize’de futbolcu lisans vize, tescil işlemlerinin gerçekleştirilmesi, Lisans evraklarının kontrol, takip ve basılmasından sorumlu olarak görev yaptım.

Şu anda Çaykur Rizespor da Atletik performans ve fıtness antrenörü olarak görev yapmaktayım. UEFA B, maç ve performans analizi, Atletik performans ( fıtnes ) ve fut sal antrenörlüğü belgelerine sahip durumdayım. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, beden eğitimi ve spor yüksek okulunda sporda mentörlük, basketbol, voleybol, atletizm, kort tenisi, yüzme, halter, okçuluk, dağ yürüyüşü, rafting ve squash derslerini başarıyla bitirmiş durumdayım. Aktif olarak Rize mas terler & veteranlar kulübü başkanı ve oyuncusuyum. Geleneksel olarak Rize’de her yıl veteranlar & mas terler turnuvası organize etmekteyim. Rize Besyo hazırlık kursu kurucusu olarak üniversiteleri n besyo ( beden eğitimi ve spor yüksekokullarına (fakültelerine) bölümlerine, polis meslek yüksekokullarına, askeri lise ve yüksekokullarına öğrenci hazırlama faaliyetlerime devam etmekteyim. Spor yapmak, kitap okumak, müzik dinlemek ve spor faaliyetlerini takip etmekten hoşlanırım Dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş