YARIYIL TATİLİ BAŞLADI..

YARIYIL TATİLİ BAŞLADI.. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 2021-2022 eğitim öğretim yılı 1. Yarıyıl Karne Dağıtım Törenine Rize Valisi Kemal Çeber ve İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’le katıldı. Bir..

YARIYIL TATİLİ BAŞLADI..
Son Güncelleme: Bu Haber 296 views Whatsapp

YARIYIL TATİLİ BAŞLADI..

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 2021-2022 eğitim öğretim yılı 1. Yarıyıl Karne Dağıtım Törenine Rize Valisi Kemal Çeber ve İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’le katıldı.

Bir buçuk yıl aradan sonra yüz yüze eğitimle buluşan okullarımız dolu dolu bir yarıyıl döneminin  ilk karnelerini  bugün aldı. Rize Vakıflar ilkokulu’nda düzenlenen törende; Rize Valisi, Rize Belediye Başkanı  ve Milli Eğitim Müdürü çocukları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Sınıf sınıf ziyaretleri ile ilk karnelerini çocuklara takdim ettiler.

Belediye Başkanı Rahmi Metin, yaptığı açıklamada “Rize’de 57 bin Türkiye genelinde ise 18 milyon öğrencimiz karne alıyor, buda ülkemizin gençliğini, dinamizmini ve aktivitesini gösteriyor. Bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi. Başkan Metin, açıklamasında Velilere iletmiş olduğu mesajda ise  “Çocuklarımızın sadece akademik anlamda kitap okumaları ders çalışmaları değil, tatilde oynamaları da gezmeleri de arkadaşları ile  bir araya gelmeleri de bir öğrenmedir. Doyasıya tatillerini yapmalılar ki  ikinci yarıyıla zinde ve mativasyonları daha yüksek başlasınlar” diye konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş