VALİ SOSYAL TESİSLERDE

VALİ SOSYAL TESİSLERDE CEZAEVİNDEN SOSYAL TESİSE DÖNÜŞEN ALAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ilçeleri tanıma gezilerini devam ettiriyor. Rize’deki 11 ilçeyi de tanımak için bir..

VALİ SOSYAL TESİSLERDE
Son Güncelleme: Bu Haber 260 views Whatsapp

VALİ SOSYAL TESİSLERDE

CEZAEVİNDEN SOSYAL TESİSE DÖNÜŞEN ALAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ilçeleri tanıma gezilerini devam ettiriyor. Rize’deki 11 ilçeyi de tanımak için bir gününü ilçe gezisine ayıran Vali Baydaş İkizdere’de Kaymakamlık ve Belediyeden sonda Kaymakamlık Sosyal Tesisini görerek bir süre dinlendi.

90 lı yıllarda kapatılan İkizdere Ceza ve Tutukevinin bulunduğu arazide yapılan Kaymakamlık Sosyal tesisinde e güzel çalışma yapıldığını söyleyen Vali Baydaş’ ’ilçenin böyle dinlenme ve misafir ağırlama yerine ihtiyacı vardı. Hizmeti yapanlar güzel yapmış, emeği geçenlere teşekkür ederim. İkizdere ilçemiz özel bir ilçe yine sık sık geleceğim’’ dedi.

Cezaevi arazisinde Kaymakamlık tarafından yapılan ahşap yöreye uygun fiziki bir mekân olan tesis Kaymakamlık bünyesinde Halk Eğitim Müdürlüğü çalışanları tarafından yönetiliyor. Tesiste misafirlere uygun yöresel kahvaltı ve yemek ikramı da yapılıyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş