VALİ SEL BÖLGESİNDE

VALİ SEL BÖLGESİNDE VALİ İDRİS AKBIYIK ‘’HASAR TESBİTİ YAPILARAK KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK’’ İSMET KÖSOĞLU Rize’de görev yapan önemli ve çalışkan bürokratlardan birisi olan Vali İdris Akbıyık Hakkâri’de sel bölgesine çözüm..

VALİ SEL BÖLGESİNDE
Son Güncelleme: Bu Haber 210 views Whatsapp

VALİ SEL BÖLGESİNDE

VALİ İDRİS AKBIYIK ‘’HASAR TESBİTİ YAPILARAK KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK’’

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de görev yapan önemli ve çalışkan bürokratlardan birisi olan Vali İdris Akbıyık Hakkâri’de sel bölgesine çözüm için çareler arıyor.

Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık geçtiğimiz günlerde Hakkâri’de etkili olan sağanak yağışla birlikte Şemdinli ilçesine bağlı köylerde meydana gelen sel felaketinde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali ve Belediye Başkanı olarak en çok zarar gören Şemdinli ilçesinde incelemede bulunarak, devletin imkânlarının sel sularından mağdur olan insanların yaralarını saracağını belirten Vali İdris Akbıyık’’ bizler sizlerin mağduriyetini en aza indirmek için çalışıyoruz. Meydana gelen ve olabilecek başka afetlere karşı tedbirlerimizi almalıyız. Tesellimiz can kaybı olmaması. Maddi hasarları giderecek araç gerecimiz ve maddi gücümüz var. Kimse mağdur olmaz.

Hakkâri’de 33 köy ve 4 mezra olmak üzere 37 yerleşim yerinde etkili olan yağmurlar yaşandı. Toplam 34 yapıda hasar tespiti için AFAD’a başvurularak tespit çalışmasına başlandı. Can kaybı veya yaralımız yoktur. Kaymakamlıklarımız, İl Özel İdaremiz, Hakkari Belediyemiz ve özel sektörden temin edilen araçlarla hasarın meydana geldiği ilk saatlerden itibaren müdahale çalışmalarımız başlamıştır’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş