”ÜZGÜNÜM DOSTLARIM PERİYOT BAŞLAMIŞTIR İNŞALLAH KISA SÜRER”

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”ÜZGÜNÜM DOSTLARIM PERİYOT BAŞLAMIŞTIR İNŞALLAH KISA SÜRER”   Geçen haftaki yorumumda “Aman Rizespor Dikkat Periyot Başlamasın” başlığı altında yazmış olduğum yazım güncelliğini sürdürerek hızla düşüş eğilimine giren..

”ÜZGÜNÜM DOSTLARIM PERİYOT BAŞLAMIŞTIR İNŞALLAH KISA SÜRER”
Son Güncelleme: Bu Haber 140 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM 

”ÜZGÜNÜM DOSTLARIM PERİYOT BAŞLAMIŞTIR İNŞALLAH KISA SÜRER”

 

Geçen haftaki yorumumda “Aman Rizespor Dikkat Periyot Başlamasın” başlığı altında yazmış olduğum yazım güncelliğini sürdürerek hızla düşüş eğilimine giren Çaykur Rizespor artık yavaş yavaş kredilerini bitirerek Sivaspor’dan alınacak bir puan Artık Sivasspor bizim rakibimiz değildir diyecekken kağıt üzerinde üç puanlık fark gözükse de ikili averaj devreye girdiğinde sadece iki puan farkın gözüktüğünden daha dikkatli olmamız gerektiği gözlerden kaçmamaktadır.

Kimse Sivaspor maçında kaleci Ali Şaşal Vural’ın çok iyi maç çıkardığı ve ÇayKur Rizespor’un Sivasspor önünde % 58 oranında topa sahip olduğunu konuşmaz ve yazmaz kaç puan alındı diye yazılır ve skorbortta mağlup olduğumuz gözüktüğünden bu haftayı kayıpla geçtiğimiz aşikardır.

Ara transferde yapılan Akintola yerinde ve nokta bir transfer olup uyum süreci sorunu yaşadığından takıma katkı sağlayacaktır ancak söylediğim gibi bu hafta dahil olmak üzere altı haftalık periyot gerçekten de önemli bir periyot olup ilk periyot maçında beklenmeyen mağlubiyet bizleri nasıl üzmüş isede bu hafta kendi sahasında Alanyaspor’a puan kaybeden Fenerbahçe’yi yenerek en azından yenilmeden geçersek takım tekrar özgüvenine kavuşur ve kaldığımız yerden ilk üç savaşı vermeye devam ederiz aksi taktirde hızla aşağıya inmek zorunda kalacağız.

Bu haftaki yazımı istenmeyen Sivasspor mağlubiyeti nedeni ile biraz kısa tutarak ve üzülerek kötü periyotun an itibarı ile başlamış olduğu ve en kısa bir zamanda bu kötü pernonmanslı periyotun sona erdirilerek tekrar havaya gireriz, aksi taktirde havamız söneceğinden haftaya güzel ve uzun kelimelerle yazımızı süslemek dileğimle Tribünü doldurarak Fener’in bahçesine çay tohumu ekerek keyifle Çaykur Çaylarımızı içelim kendimizden geçelim. 

https://gazete53.com/uzgunum-dostlari…allah-kisa-surer/

 

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı,

TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş